Magazin

Cumpărăm piese auto de la dezmembrări – da sau ba?

Publicat: 13 oct. 2020

Piesele auto de la dezmembrări împart lumea în două: pe de-o parte sunt cei care susțin această metodă, dat fiind marele avantaj, cel financiar; pe de altă parte vorbim despre cei care consideră că nou este bun și nimic altceva. Adevărul este undeva la mijloc până la urmă. Piesele auto din parcurile de dezmembrări pot fi mai avantajoase ținând cont de costurile de investiție, dar limitează în ceea ce privește tipologia. Nu orice este bun.

Această tendinţă a apărut de câțiva ani buni și se pare că încă este o metodă agreată. Profilul cumpărătorului în acest caz este deținătorul de autoturism la mâna a doua, importat cel mai adesea. Își dorește întreținerea auto la costuri rezonabile, astfel că din punct de vedere funcțional și mai ales estetic mizează pe elemente diverse recuperate de la mașini identice, ajunse în parcurile de dezmembrări.

Piesele auto de la dezmembrări – avantaje

Publicul a început să aprecieze mai mult această variantă pe măsură ce diverși comercianți au început să ofere un pachet de beneficii la achiziția de piese auto din centrul de dezmembrări. Spre exemplu, Wolcar asigură calitatea pieselor prin garanția oferită, valabilă 3 luni. În plus, orice piesă este verificată pe bancul de lucru înainte de a fi livrată.

Astfel de practici au sporit încrederea în varianta de piese la mâna a doua. Unele dintre acestea nu își arată deloc uzura, așadar pot înlocui varianta de achiziție nouă. Vorbim fie de faruri, de radiatoare, de bară frontală sau în spate, de geamuri laterale printre altele.

Pentru cei care ajung la Wolcar, fie la sediul fizic, fie mai degrabă online, regăsesc pentru mașini precum Audi, Ford, Skoda sau Seat și nu numai o varietate de piese. În funcție de stocul care diferă ca disponibilitate, sunt șanse să găsiți aici elemente de caroserie, de climatizare, electrice sau de interior, de motor sau transmisie.

Orice achiziție poate fi ridicată de la sediu, unde activează și un service autorizat. Mai mult decât atât, serviciile de nișă permit ca în același loc să găsiți piesele la preț convenabil, cât și să optați pentru înlocuirea necesară.

Ce nu cumpărăm de la dezmembrări

Este adevărat că sunt contraindicate unele achiziții din parcurile auto de dezmembrări. Nu sunt recomandate în acest caz casetele de direcție, plăcuțele de frână, ambreiajul de asemenea, printre altele. Atât timp cât sunt respectate principiile de calitate, piesele de la dezmembrări vă pot scuti de câteva sute de lei, având însă calitatea mult așteptată – asta pentru că sunt originale, așa cum sunt ele din fabrică.

Pentru cei interesați vw-dezmembrari.ro scutește de căutări infinite. Grație online-ului și astfel de locații sunt mai ușor de accesat și în plus au o paletă vastă de opțiuni. Nu trebuie să vă deplasați și nici să comparaţi cu greu prețurile față de ceea ce găsiți de la un sediu la altul. Detalii despre cum puteți comanda și mai ales ce, regăsiți în cadrul paginii amintite.

 

Adauga un comentariu