Cancan

Cunoscut medic stomatolog, ucis de coronavirus! Ce legătură avea cu Andreea Esca și soțul ei

Publicat: 24 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cunoscut medic stomatolog ucis de coronavirus Ce legătură avea cu Andreea Esca și soțul ei

Un cunoscut medic stomatolog a murit din cauza coronavirusului. Iată ce legătură avea bărbatul cu Andreea Esca și soțul ei. Medicul Chemal Taner a murit aseară, după ce a pierdut lupta cu CoVid-19. Stomatologul de 49 de ani fondase o clinică de implantologie, dar și o televiziune specializată și profesa în Constanța.

Medicul era internat de câteva zile la Spitalul Colentina din București și avea probleme de sănătate și înainte să contracteze coronavirus. Chemal Taner suferea de obezitate și de afecțiuni cardiace, având mai multe stenturi montate la inimă. De asemenea, a trecut printr-o intervenție de micșorare a stomacului, tot în urmă cu mai mulți ani.

Medicul a lăsat în urmă doi copii

Secretarul Muftiatului Cultului Musulman din Român, Refi Ergun, a postat vestea tragică pe o rețea socială: „Chemal Taner, reputat medic stomatolog, membru al comunităţii musulmane din România, azi 23 iulie 2020, trecut în rândul celor drepţi. Allah să îl aibă în paza Sa! Allah să aibă grijă de cei rămaşi în urmă!”.

O colegă de breaslă, Alexandra Cojocaru-Bărbulescu, a scris, de asemenea, un mesaj emoționant pe Facebook: „Virus nenorocit, ai luat până acum viata a mulţi medici şi asistenţi cunoscuţi mie… azi ai mai facut o victimă… De ce??? Până când??? Vouă, celor care nu credeţi că există CoVid, vă zic că există şi e al dracu’ de agresiv. Ucide. Şi pe sărac. Şi pe bogat. Şi pe urât. Şi pe frumos. Şi pe deştept. Şi pe prost. Nu face diferenţa. Ucide…”

Soţia sa, Ozlem, este tot stomatolog. Cei doi medici aveau 2 fii. Printre pacienții lor uzuali s-au numărat soții Andreea Esca și Alexandre Eram, și ei bolnavi recent de CoVid-19.

Adauga un comentariu