Local

Cunoscutul avocat Alexandru Tudor Bernic, cetățean de onoare al orașului Iaşi, a murit

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 18 Comentarii
Cunoscutul avocat Alexandru Tudor Bernic cetățean de onoare al orașului Iaşi a murit
Alexandru Tudor Bernic a murit

Alexandru Tudor Bernic, cunoscut avocat ieşean, a murit ieri seară, 6 decembrie 2022. Cetăţeanul de onoare al oraşului Iaşi a suferit un infarct.

Vă aducem aminte că avocatul era cercetat într-un dosar de înşelăciune cu consecințe deosebit de grave, spălare de bani și abuz în serviciu. S-ar fi creat un prejudiciu de 2,5 milioane de euro.

Avocaţii din Iaşi, colegi de-ai lui Alexandru Bernic îl deplâng pe acesta după ce s-a stins. Pe paginile de Facebook s-au strâns zeci de comentarii și reacții. Prietenii, apropiații și cunoștințele au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndoliate.

„Dragi colegi, cu tristeţe vă anunţ că în cursul nopţii trecute s-a stins din viaţa confratele noastru Alexandru ”Alic” Bernic. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanţe familiei îndurerate!”, a transmis avocatul Tudor Duca.

Bernic s-a înscris în Baroul Iaşi din anul 2002. Acesta avea o experienţă de 20 ani în avocatură.

 

 

Comentarii
  • La multi ani si Craciun fericit! Astazi ma duc la cofetaria “ Opera” sa ma delectez cu un profiterol. Poate chiar portie dubla! Rasuciri placute!

  • Un escroc de avocat, o canalie, a păcălit mulți oameni, si viata dezordanata și a spus cuvântul, bai rupea cluburile și alcoolul în două, ce exemplu era.. Un prost

  • Alec baga sub masa orice wannabe. Putea sa bea cu tine, pana te desfaceai in bucati. Insa, nu l-a ucis alcoolul, cat trei doze de vaccin.

  • vad ca postacii rusilor prin retazii de la hAUR mentioneaza de vaccinul anti-Covid la aproape orice articol si cumva fac legatura cu vaccinul anti-Covid.

    Au facut la fel si despre stirea cu acel accident nefericit in care a murit acea fata, au spus ca a facut infarct de la vaccin.

    Niste dejectii umane platite sa imprastie cu mizerii in societate.

    De ce zic asta ? pentru ca am observat exact aceeasi retorica si la alti troli rusnaci pe o gramada de platforme.

    Exact aceleasi cuvinte.

  • Sa_si ia toată echipa de escroci! A fost un mare escroc. La căte blesteme a avut, a murit prea ușor!! Trebuia sa se târăie ca un vierme. Poate îl ia și pe prietenul lui Alin curca, notarul ala vestit escroc.

  • Comentarii si oameni de kkt , prost nu-i cine cere e cine dă, indiferent de ce facea in viata privata era Om mai mult decat toate leșinătirile care stau acum pe canapea mâhnite de viața mizeră pe care o duc și comentează , oamenii cu principii și valori nu ar avea timp sa denigreze persiane care pana la urma nici nu le cunosc!! Dar și-ar dori mult sa fie in locul celor care macar au facut ceva in viata!!! Alooo leprelor…..faceti ceva util , tic, tac si pentru voi

  • Rușine ziarului, când omul e mort ii mai amintești și dosarele, de morți numai de bine…Dumnezeu sa te odihneasca și pe astia care vb urat Dumnezeu sa i ierte

Adauga un comentariu