Cancan ultimă oră

Cuplurile din showbiz care s-au despărţit sau și-au mai acordat o șansă în anul 2021

Publicat: 31 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cuplurile din showbiz care s-au despărţit sau și-au mai acordat o șansă în anul 2021
Ilie Nastase si Ioana Nastase s-au impacat

Anul 2021 a fost și despre divorțuri și despărțiri! Fie că s-a vorbit despre infidelitate, neînțelegeri sau chiar acte de violență ori gelozie, celebritățile au pus piciorul în prag. Ce cupluri n-au mai găsit puterea de a merge mai departe, dar și cine o ține în despărțiri și împăcări.

Showbiz-ul autohton s-a împărțit în mai multe categorii anul acesta. Pe de o parte, sunt cei care și-au întâlnit sufletul-pereche și sunt fericiți, iar de cealaltă parte sunt cei care ori s-au despărțit, ori au divorțat.

De departe, cel mai neașteptat divorț este cel al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și soția lui au o relație de 15 ani în spate, însă nu ar fi fost totul doar lapte și miere. Acum, tehnicianul este îndrăgostit de Corina Caciuc și în 2022 urmează să devină tată.

La un pas de divorț au fost și Ioana și Ilie Năstase! Pe fondul mai multor neînțelegeri și chiar acuzații de violență, Ioana Simion a intentat de două ori divorțul, dar, într-un fel sau altul, a reușit să-l ierte pe fostul mare tenismen. Așa că, deocamdată, lucrurile par să se fi rezolvat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău fac și ei parte din categoria celor care se iubesc cu năbădăi. Certurile și împăcările sunt destul de frecvente însă, afirmă ei, dragostea e mai puternică decât orice.

La fel cum afirma și Nick Rădoi despre relația cu Mădălina Apostol, însă ei n-au fost la fel de norocoși, iar cuplul avea să se destrame.

Ilie Năstase, un veritabil Don Juan

Pe lângă activitatea sportivă cu adevărat impresionantă, despre Ilie Năstase se știe că a fost și un amorez de primă clasă. La un moment dat, în presa internațională au apărut informații potrivit cărora „Nasty” s-ar fi iubit cu nu mai puțin de 2.500 de femei. Doar cinci dintre ele au fost însă duse în fața altarului de către campionul mondial.

Prima mare iubire a fostului tenismen român a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică, Nathalie (43 de ani). În 1980 cei doi au divorțat, iar Ilie și-a refăcut viața cu fotomodelul american Alexandra King. Împreună au înfiat un băiat, Nicholas (32 de ani), şi o fată, Charlotte (29 de ani). În cele din urmă cei doi au divorțat, apoi Ilie Năstase s-a căsătorit cu Amalia Teodorescu, mariaj care a durat până în 2010 și în urma căruia au rezultat două fete: Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani).

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă şi de aceasta Ilie a divorţat, după doar cinci ani de mariaj şi opt de relaţie. Cel de-al cincilea mariaj, dintre Ilie Năstase și Ioana Simion, este acum sub semnul întrebării.

Adauga un comentariu