Economic Local

Curățenia de primăvară a ajuns în zona Tătărași

Publicat: 19 mart. 2020

Echipele municipalității ieșene care se ocupă de salubrizarea orașului au ajuns cu campania de curățenie de primăvară în zona Tătărași. Astfel, în zilele de 16, 17 și 18 martie, Salubris SA a salubrizat strada Vasile Lupu și străzile adiacente. Ieșenii sunt sfătuiți să nu depoziteze deșeuri periculoase de tip resturi rezultate din activitățile unităților sanitare și din activități veterinare și/sau cercetări conexe.

„Menționăm totodată faptul că angajații societații Salubris SA implicați în colectarea și transportul deșeurilor de la unitățile sanitare din Iași verifică conformitatea compoziției deșeurilor depozitate în unitățile de înmagazinare a deșeurilor menajere și similare”, au precizat oficialii Salubris Iași.

Se igienizează pubelele

Compania municipalității ieșene care se ocupă de gestionarea deșeurilor pe raza orașului insistă pentru igienizarea obiectelor utilizate. Astfel, Salubris Iași demarează acțiunea de spălare a europubelelor de la gospodăriile individuale (case) din municipiul Iași. În urma deciziilor luate de conducerea societății, Salubris SA va asigura de două ori pe lună colectarea deșeului reciclabil uscat la utilizatorii din gospodării individuale din municipiul Iași. Colectarea separată și introducerea în stațiile de sortare a deșeurilor reciclabile colectate separat reprezintă pilonul de bază al alegerii.

Adauga un comentariu