Eveniment-Social

Cursele speciale pentru elevi, suspendate de CTP Iași ca urmare a închiderii școlilor

Publicat: 09 nov. 2020
Autobuzele CTP Iași nu vor mai circula pe cursele speciale pentru elevi
Compania de Transport Public Iasi va suspenda cursele speciale pentru elevi, începând din 9 noiembrie 2020, ca urmare a adoptării deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență cu privire la închiderea unităților de învățământ.
De asemenea, toate celelalte măsuri de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV2, luate la nivelul operatorului de transport public, rămân valabile:
🔸 folosirea întregului parc auto pentru transportul călătorilor;
🔸 igienizarea continuă a mijloacelor de transport, atât pe parcursul nopții, cât și ziua, la capetele de linie unde trec printr-un proces amplu de curățenie și dezinfecție; aici, echipele de curățenie dezinfectează suprafețele de contact cu soluția profesională pe bază de alcool cu acțiune rapidă; dispeceratele de la capetele de linie sunt dotate cu soluții dezinfectante, folosite atât de către angajații acestor puncte de lucru, cât și de către vatmani și șoferi;
🔸 derularea de acțiuni de control în mijloacele de transport public de către echipaje mixte formate din personal din cadrul CTP Iași și Poliția Locală, pentru verificarea purtării măștilor de protecție, atât pe gură, cât și pe nas, de către călători;
🔸 derularea unor acțiuni permanente de conștientizare în rândul publicului călător, privind folosirea corectă a măștilor de protecție și utilizarea în siguranță a transportului public, cu această ocazie fiind amplasate afișe în toate vehiculele CTP Iași și difuzate spoturi video în autobuze, prin rețeaua de monitoare Wink.
Comentarii
  • ba primare anuleaza liberele la ticalosii de pensionari ca toata ziua umbla de nebuni si fara rost, cica ei au dreptul, noi care muncim vad ca nu mai avem parte de mocareala,rusine sa va fie.

  • Nu le da Chirica la votantii sai pensionarii ? Fara pensionari Chirica nu era primar nici mandatul trecut. Si asa pensionarii sunt disperati de parca este sfarsitul lumii fara mijloacele CTP. Masura este buna legat de copii pana ce se reintorc la scoala, dar ar cam trebui sa taie CTP + primaria gratuitatile pentru pensionari, ca nu mai sunt pensii mici demult tare. Gata si cu mitul pensiilor mici. Chiar au avut parte de-o marire de 14% si nici acum nu le mai ajunge ??

Adauga un comentariu