Magazin

Cursuri de engleza pentru copii, ”asul din maneca” fiecarui parinte! Alege ce e mai bun pentru copilul tau!

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cursuri de engleza pentru copii asul din maneca fiecarui parinte Alege ce e mai bun pentru copilul tau
cursuri engleza copii

Cine are carte, are parte – spune unul dintre cele mai vechi proverbe romanesti, dupa care generatii intregi au fost educate. Acum, a venit randul tau, in calitate de parinte, sa ii ghidezi pasii copilului tau dupa acest proverb. Inca din primii ani din viata, copiii isi pot dezvolta diverse abilitati, iar deprinderea de a comunica in limba engleza ii ofera sanse de reusita mai mari, atat la nivel personal, cat si profesional.

Scoate asul din maneca si inscrie-ti copilul la cursuri engleza copii Flying Colours! Astfel, acesta va avea oportunitatea de a comunica in a doua cea mai vorbita limba din lume la nivel nativ. Orele de curs din cadrul Centrului sunt organizate in grupuri de 8-10 copii, suficient de multi pentru ca acestea sa se desfasoare interactiv, insa suficient de putini pentru ca ei sa poata participa activ la fiecare ora.

Grupurile de studiu sunt alcatuite in functie de doua caracteristici esentiale: varsta copilului si nivelul de limba engleza al acestuia. Cele doua criterii care stau la baza alcatuirii fiecarui grup au rolul de a crea un mediu omogen de lucru, in care copilul sa se simta relaxat si motivat de evolutia din cadrul acestor cursuri de engleza pentru copii.

Orele sunt tinute de profesori cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, care lucreaza folosind tehnici si metode de predare moderne si atractive. Jocurile de rol, prezentarile de proiecte sau dezbaterile sunt cateva dintre metodele interactive folosite de profesori in cadrul acestor cursuri de engleza pentru copii. Cu ajutorul metodelor si materialelor profesionale, copilul tau va avea oportunitatea de a pune in practica notiunile teoretice asimilate. Astfel, va reusi sa isi dezvolte abilitatea de a comunica in limba engleza la toate cele patru niveluri: citit, scris, vorbit si ascultat.

Aceste cursuri de limba engleza pentru copii sunt ”asul din maneca” fiecarui parinte. Daca si tu ai observat dificultati ale copilului in a invata limba engleza la scoala, atunci ia masuri si ofera-i sustinerea de care are nevoie. Centrul de limba engleza Flying Colours organizeaza cursuri de engleza pentru copii incepand cu varsta de 4 ani. Inscrie-ti copilul la cursuri si asigura-te ca ii oferi toate conditiile pentru o viata de succes.

3 motive pentru care copilul merita sa invete limba engleza

  • acces la programe de invatare performante – limba engleza ii ofera copilului tau toate sansele de a invata intr-o scoala bilingva si chiar de a aplica la programe de studiu din strainatate;
  • socializare –  odata deprinsa abilitatea de a comunica in limba engleza, copilul va putea vorbi liber cu oricine, de oriunde din lume. In cadrul orelor de engleza, acesta va avea oportunitatea de a-si dezvolta si abilitatile sociale si de a invata sa isi exprime liber ideile si sa isi sustina opiniile;
  • mediu sigur si anturaj sanatos – mai ales in perioada adolescentei, copiii au nevoie de socializare si de diverse oportunitati de a se auto-descoperi si de a dezvolta relatii sanatoase. In cadrul acestor cursuri de engleza pentru copii, vei avea siguranta ca este inconjurat de adolescenti de aceeasi varsta si cu interese similare.

Nu mai pierde timpul! Foloseste ”asul din maneca” si asigura-te ca ii oferi copilului tau cele mai bune sanse de reusita in noul an scolar. Solicita o evaluare de nivel pentru acesta si inscrie-l la cursurile de engleza destinate copiilor!

cursuri engleza copii
Adauga un comentariu