Magazin

Cursuri de manichiură acreditate, în Iași

Publicat: 18 oct. 2021

Visezi la o carieră în domeniul manichiurii? Vrei să cunoști bazele meseriei de tehnician-protezist și mai apoi să te perfecționezi în acest domeniu? Dacă ești din Iași, ai ocazia de a învăța totul despre manichiura perfectă de la unul dintre cei mai buni traineri Cupio – Veronica Moraru.

Vino la Academia Veronica Moraru, situată pe strada Octav Mayer nr.3, în Iași, și înscrie-te la cursul de care ai nevoie! Fie că îți dorești un curs de Stilist-Protezist unghii de bază, fie un curs de perfecționare, trainerul Cupio te va învăța cele mai bune tehnici de lucru pentru ca tu să devii un adevărat profesionist!

Cursurile de bază au o durată de 6 zile și se desfășoară doar la sediul Academiei, iar cursurile de perfecționare cu diferite tematici pot fi desfășurate și online sau în alte orașe, în funcție de programă. Poți urmări informații despre toate aceste cursuri pe pagina de facebook Veronica Moraru Nails.

Informații utile despre cursuri

Cursurile de bază cu diploma acreditată se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani și au finalizat 10 clase, iar cursurile de perfecționare sunt destinate celor care au deja o experiență în domeniu și doresc să își actualizeze tehnicile de lucru.

Pentru cursurile de bază se oferă diplomă acrediatată ANC, iar pentru cele de perfecționare se oferă diplomă de participare.

Despre Academia Veronica Moraru

Academia Veronica Moraru dispune de aparatură performantă de ultimă generație. Cursantele beneficiază de absolut toate materialele necesare pentru desfășurarea cursului. Se lucrează doar cu produse Cupio, atât la cursurile de bază, cât și la cele de perfecționare. În plus, academia oferă 6 cursuri gratuite, anual, persoanelor ce provin din medii defavorizate.

Mai multe detalii despre cursuri aflați la numărul de telefon 0755030619 sau la adresa de e-mail [email protected].

 

Adauga un comentariu