Economic Local

Cursuri de specializare în Japonia, pentru managerii de IMM-uri din zona Nord-Est

Publicat: 02 dec. 2019

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est, prin centrul UE-Japonia, anunță lansarea sesiunii de înscriere la următorul program. „Fii pregătit pentru Japonia” este un program de instruire cu durata de două săptămâni, care se concentrează pe managementul afacerilor. Acesta constă într-o combinație de cursuri, studii de caz, exerciții de negociere cu experți, dar și vizite la companii japoneze.
Perioada de instruire este 18 – 29 mai 2020, termenul limită de depunere a aplicațiilor fiind joi, 13 februarie 2020.

„Schema de instruire de două săptămâni oferă managerilor o ocazie unică de a experimenta și de a înțelege, atât elementele culturale, cât și cele economice care definesc și explică realizările tehnologice și de afaceri ale Japoniei”, au precizat reprezentanții ADR Nord-Est.

Sunt acoperite costurile de participare

Participanții la acest program vor avea ocazia să înțeleagă mai bine mediul de afaceri japonez, practicile de afaceri și modul de comunicare în stil japonez. Se urmărește identificarea de noi modalități de a face afaceri de succes în cadrul unui parteneriat. Pentru a asigura un nivel ridicat de atenție personală, este acceptat un număr maxim de 14 persoane.
Centrul UE-Japonia acoperă toate costurile legate de instruire, pentru reprezentanții IMM-urilor participante. În plus, acestea pot beneficia și de o subvenție de 1.200 de euro.loading...

Adauga un comentariu