Magazin

Cutia poștală nu este demodată – cum să alegeți o variantă potrivită casei dumneavoastră?

Publicat: 12 oct. 2020

Deși trăim în era modernă, când discutăm despre digitalizare, când totul este fast, din unele puncte de vedere clasicul ne menține într-o modă ce nu are sfârșit. V-ați gândit vreodată la utilitatea cutiilor poștale? Poate doar când trebuie să le alegeți, să le schimbăți devin mai importante ca oricând. Deși poșta electronică este la ordinea zilei, cutiile poștale rămân o necesitate. Iată de ce.

Corespondența în zilele noastre

Ce-i drept nu mai este moda scrisorilor și multe din documente se pot realiza online. Cu toate acestea, când vine vorba de depozitarea corespondenței o cutie poștală rămâne o necesitate. Vorbim despre facturi, materiale promoționale. Iar acestea sunt indiscutabil necesare pentru a asigura necesarul de confidențialitate a materialelor primite.

Cutiile poștale nu sunt o noutate desigur, dar în mod cert pot face parte din identitatea unui locatar. Se fac remarcate pe scara blocului sau la poarta unei case. Sunt cele cu care poșta interacționează până să ajungă la ușa dumneavoastră.

Cum au reușit deci astfel decutii postalesă rămână în centrul de interes al oamenilor? Din necesitate și ceva mai mult. În locuințele de tip blocuri, fiecare apartament dispune de o cutie poștală. Este parte din modalitatea practică de a distribui corespondența, fără să fie necesară deplasarea până la un etaj anume și interacțiunea directă cu persoana în cauză.

Mai apoi vorbim despre cutiile poștale ca singura cale de a primi corespondența, fără prea multe complicații. Cazuri de acest gen sunt cele ale persoanelor plecate în străinătate sau în deplasări frecvente din varii motive. Dacă un curier vine să vă înmâneze direct un colet, în cazul poștei plicurile primite rămân în siguranță în cutia poștală, fără să fie necesară plata suplimentară pentru vreun serviciu.

De unde cumpărați cutii poștale

Există variante standard de cutii postale bloc, ca dimensiuni și design, însă există și posibilitatea de a comanda concret un model dorit. Vorbim spre exemplu despre Euromag, producător pe această nișă. La prima vedere alegerea unei cutii poștale nu pare o misiune dificilă, însă în cele din urmă vă veți dori ceva de calitate și unic.

Pentru cei care locuiesc la bloc, cutia poștală aleasă va depinde de celelalte existente. De cele mai multe ori vorbim despre cele compacte. Euromag spre exemplu dispune de variante de cutii poștale modul mic cu 4 până la 9 uși. Se deschid frontal, cu închizătoare în forma cilindrului cu cheie. La oferta acestui producător vorbim și despre inscripționare gratuită.

Pentru cei care locuiesc la casă și au nevoie de cutie poștală individuală există ceva mai multă libertate din punct de vedere al alegerii designului și tipului de cutie poștală. Pot avea dimensiuni ceva mai generoase și culoarea după preferințe, deși predomină cel mai adesea negrul sau griul, cu sau fără note de contrast.

Cutiile poștale de la Euromag – avantaje

Atunci când investiți într-o cutie poștală nu vă gândiți că va fi cazul să o schimbăți prea curând. Așadar veți investi în calitate. Euromag vine cu avantajul de a fi producător, de unde și prețurile practicate mai convenabile. Oferă consultanță dacă este nevoie, varietate de tipuri de cutii poștale, asigură transportul precum și montajul (pentru clienții din București și Ilfov), astfel încât de la alegere și până la a folosi concret cutia poștală clientul să nu aștepte prea mult.

Cutiile poștale marca Euromag se disting încă din faza de proiectare. Sunt vopsite electrostatic spre exemplu, ceea ce înseamnă că pe termen lung aspectul acestora nu se va schimba sub influența trecerii timpului, fie că vorbim despre cutiile poștale de interior sau exterior. Sunt mai rezistente la șocuri mecanice, la zgârieturi de asemenea.

Vin la pachet cu o garanție de 12 luni. Pentru oricare din modelele dorite ar trebui să scoateți din buzunar 40 de lei – pentru cutii individuale spre exemplu. Prețurile diferă în funcție de preferințele pe care le menționați producătorului.

Cutiile poștale par să sfideze timpurile noi și moderne pe care le trăim. Își dovedesc utilitatea și se impun ca fiind o necesitate. Așadar dacă lucrurile stau astfel, alegerea pe care o veți face va echivala cu grija de a opta pentru o cutie poștală sigură, rezistență și aspectuoasă.

 

Adauga un comentariu