Sport

Cutremur la CFR Cluj! Patru vedete, OUT de la echipă: Dan Petrescu și conducerea, decizie ireversibilă

Publicat: 14 ian. 2020

Unii dintre fotbaliștii care au dus greul la CFR Cluj, în ultimele sezoane, nu se vor mai regăsi în lotul echipei începând din vară. Anunțul a fost făcut de directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, Marius Bilașco, care a și anunțat două nume de pe listă.

Vinicius și Ovidiu Hoban nu mai continuă la CFR Cluj din vară

Pe primul loc în Liga 1, la doar patru puncte în fața rivalei FCSB, CFR Cluj vrea să își întărească lotul în această iarnă, dar nu poate. Campioana en-titre a primit interdicție la transferuri până la următoarea evaluare, la care se constată îndeplinirea cerinței, pentru încălcarea articolului 59 privind pragul de rentabilitate.
Campioana speră că va avea câștig de cauză în privința interdicției la transferuri, dar, până în acel moment, se pare că a stabilit lista plecărilor din vară.
Este vorba despre Vinicius (35 de ani) și Ovidiu Hoban (37 de ani), dar și de alți doi fotbaliști, care nu se vor mai regăsi în lotul actualei campioane, după ce înțelegerile vor expira în vară. Pe lista plecărilor era și Emmanuel Culio (36 de ani), dar argentinianul a semnat deja cu o echipă din țara natală.

CFR Cluj cedează fotbaliști în vară

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilașco, a explicat că lotul va fi supus unei restructurări prin care se urmărește scăderea mediei de vârstă. Primii care vor pleca sunt fundașul central Vinicius și mijlocașul central Ovidiu Hoban:

„Acum suntem forțați să ne gândim la un alt jucător pe poziția lui Culio, mai tânăr, care să se încadreze în vârstă și în experiență. Nu poți aduce nici prea tânăr. Mai e și Hoban, are deja o vârstă, i se termină contractul în vară, e greu să mai prelungești cu el, deja face trei ani la CFR Cluj. E un ciclu care…

Vinicius termină contractul în vară. Sunt trei, patru jucători ale căror contracte se termină în vară. Cred că până la finalul lunii aflăm vești despre suspendarea la transferuri”, a declarat Bilașco pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu s-a bazat pe Hoban și Vinicius, în acest sezon, mai mult în meciurile din Liga 1, întrucât în grupele Europa League a jucat cu primele linii. De altfel, Vinicius a declarat public că a fost nemulțumit de decizia „Bursucului” prin care l-a lăsat în afara lotului pentru grupele Europa League, după ce jucase în preliminariile Champions League și Europa League.loading...

Adauga un comentariu