Cancan

Dacă murea, George Burcea lua tot! Andreea Bălan, decizie majoră pe patul de spital. Ce a hotărât în urmă cu un an

Publicat: 05 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Andrea Bălan trece prin cele mai grele clipe în aceste momente după ce a anunțat separarea de George Burcea. Cei doi s-au căsătorit în luna septembrie a anului trecut, iar decizia de a face nuntă a fost luată chiar pe patul de spital, atunci când artista s-a gândit mai bine la viitorul fiicelor sale, în cazul în care ea și-ar putea pierde viața oricând.

Andreea Bălan se află în aceste momente în vizorul presei după ce s-a anunțat separarea dintre ea și George Burcea, considerat astfel divorțului anului. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, în luna septembrie, într-un cadru de poveste, însă mariajul lor ia final după doar 6 luni de căsnicie.

Deși a mărturisit de mai multe ori că nu își dorește nuntă, Andreea Bălan a luat această decizie chiar pe patul de spital, atunci când a fost la limita între viață și moarte după ce a suferit un stop cardio-respirator. În cazul în care ea ar fi pierdut lupta cu viața, George Burcea nu ar fi avut acces la bunurile cântăreței, astfel că el nu ar fi putut să primească nimic din averea cântăreței pentru a le oferi fiicelor sale până la vârsta de 18 ani. După ce s-au căsătorit, în cazul unei tragedii, George Burcea ar fi putut să aibă acces la toate bunurile artistei.

”După stopul cardiac am decis că vreau să mă cunun la Biserică și că vreau să semnez actele pentru că pe patul de spital mi-am dat seama că dacă eu aș muri și noi nu avem acte, el n-ar fi putut să aibă acces la anumite lucruri ca să aibă grijă de fete. A fost o decizie luată la o cumpănă grea.”, a spus Andreea Bălan în direct la Antena 1.

Adauga un comentariu