Local

UPDATE | Dacă vedeți acest bărbat, anunțati imediat cea mai apropiată secție de poliție

Publicat: 19 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
UPDATE | Dacă vedeți acest bărbat anunțati imediat cea mai apropiată secție de poliție
Lazăr Petru este căutat după ce a plecat dintr-un centru rezidențial din comuna Bârnova și nu a mai revenit

UPDATE. Bătrânul dispărut din centrul rezidențial din Bârnova a fost găsit în municipiul Iași, pe bulevardul C.A. Rosetti.

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat care a plecat dintr-un centru rezidențial și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 19 septembrie 2020, polițiștii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizați cu privire la faptul că Lazăr Petru, de 86 de ani, a plecat dintr-un centru rezidențial din comuna Bârnova și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălţime aproximativ 1,65 m, păr alb, ochi căprui, ten deschis, constituție astenică. La data plecării acesta era îmbrăcat cu o cămașă în carouri de culoare neagră, cu gri și vişiniu, pantaloni de culoare neagră şi era încălţat cu papuci de casă. Purta șapcă de culoare portocalie.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Adauga un comentariu