Actualitate

Daiana, o tânără absolventă de Drept, a murit în timpul unei intervenții de chirurgie estetică. Familia ei este devastată

Publicat: 18 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daiana o tânără absolventă de Drept a murit în timpul unei intervenții de chirurgie estetică. Familia ei este devastată
Daiana, în vârstă de 25 de ani, a murit în timpul unei operații de liposucție, după ce a făcut stop cardiac

Daiana, o tânără absolventă de Drept, a murit în timpul unei intervenții de chirurgie estetică, după ce a făcut stop cardiac. Astfel, în timpul operației de liposucție, aflându-se sub anestezie, ritmul cardiac i-a încetinit, după care nu s-a mai putut face nimic. Familia tinerei nu îşi poate explica acest incident tragic, deoarece Daiana nu avea nicio problemă de sănătate.

În vârstă de 25 de ani, Daiana, o tânără originară din Brazilia, și-a dat ultima suflare pe masa de operații. Aceasta se afla în timpul unei intervenții chirurgicale estetice pentru care plătise suma de 9000 de euro, bani economisiți de ea timp de câțiva ani.

Daiana, o tânără absolventă de Drept, a murit în timpul unei intervenții de chirurgie estetică

Daiana Loy de Oliveira Freire a mers la o evaluare preoperatorie marți, 12 septembrie. O zi mai târziu, în timpul operației de liposucție, aflându-se sub anestezie, a avut complicații. Potrivit chirurgului de la Spitalul „Jacob Facuri” din Goiânia, Brazilia, ritmul cardiac i-a încetinit pe măsură ce inciziile de liposucție erau închise. Apoi, tânăra a făcut un stop cardiac și a murit, relatează Mirror.

Chirurgul plastician Bruno Granieri a spus că el și echipa sa medicală au încercat să o resusciteze timp de trei ore, dar fără rezultat. Tatăl ei, Duilio Alves Freire, este devastat de durere.

„Avea 25 de ani, fără nicio boală, era într-o formă perfectă înainte de a intra la operație și a ieșit moartă”.

Poliția din statul Goiás investighează acum cazul după ce familia Daianei a raportat incidentul. Ei tratează moartea ei ca „accidentală” până la primirea raportului medico-legal.

Tânăra făcuse economii pentru a-și împlini acest vis

Unchiul ei, Gilberto Martins, a spus că Daiana a plătit echivalentul a 9000 de euro pentru procedură „cu banii economisiți” timp de câțiva ani. Aceasta a fost înmormântată în orașul ei natal, Itaberaí, pe 14 septembrie.

Dayana a lucrat ca asistent la un birou de avocatură după ce a studiat dreptul. Unchiul ei, Gilberto, a descris-o drept o fată vibrantă:

„Era o fată foarte responsabilă şi bună. Educată, independentă. Întotdeauna a avut grijă de noi, mai ales de bunica și de mama ei”.

„A avut mulți prieteni. A fost întotdeauna o persoană foarte veselă și foarte atentă cu totul și cu toată lumea”, a spus și tatăl ei, Duilio Alves Freire.

Medicul chirurg care a efectuat procedura și-a angajat un avocat care a furnizat un comunicat presei. Astfel, Bruno Granieri regretă profund pierderea pacientului său și este la dispoziție familiei pentru lămuriri suplimentare. Cu toate acestea, din cauza clauzei de confidențialitate, medicul nu poate oferi detalii tehnice despre acest caz.

Adauga un comentariu