Cancan

Dalida din „Las Fierbinți” a ales un nume deosebit pentru copil. Actrița Ecaterina Ladin a devenit mamă a treia oară

Publicat: 11 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dalida din Las Fierbinți a ales un nume deosebit pentru copil. Actrița Ecaterina Ladin a devenit mamă a treia oară
Ecaterina Ladin a optat pentru două prenume pentru cel de-al treilea copil

Dalida din „Las Fierbinți” a ales un nume deosebit pentru cel de-al treilea copil, care a venit pe lume în urmă cu o lună. Actrița Ecaterina Ladin mai are doi copii, tot băieți, care au 3 și, respectiv, 8 ani. Mai mult, Dalida din „Las Fierbinți” a povestit că ultimul născut are două prenume, la fel ca și cel mijlociu.

În vârstă de 40 de ani, actrița care o interpretează pe Dalida din „Las Fierbinți” a devenit mama pentru a treia oară pe 11 decembrie 2023. Ea și soțul ei mai au doi băieți – Marcu (8 ani) și Petru Theodor (3 ani). Actrița a fost invitată în emisiunea „La Măruță” și a vorbit acolo despre cum e viața ca mama a trei copii. Ea a dezvăluit cu acest prilej ce nume au ales pentru bebelușul lor în vârstă de o lună.

Dalida din „Las Fierbinți” a ales un nume deosebit pentru copil

Dalida din „Las Fierbinți” a optat pentru două prenume – unul este cel pe care îl poartă nașul ei, iar al doilea se afla pe lista de nume încă de la primul copil. Roman Cassian este numele celui de-al treilea băiețel al actriței.

„Al treilea copil are numele de Roman Cassian. Pe nașul meu îl cheamă Roman. Nu știam, am tot căutat nume, primul (n.r. – copil) e Marcu, al doilea, Petru. Am vrut scurt să fie, să aibă și «r», cum au ceilalți. Și am zis – de ce căutăm atât? Ia uite ce aproape e numele! Roman, ca pe nașul nostru. Cassian trebuia să fie primul. Am zis că de aceea a și venit copilul, pentru că numele acesta trebuia purtat”, a mai povestit actrița în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Actrița a mai spus, printre altele, că de îngrijirea copiilor se ocupă, în mare parte, ea și soțul, dar au și ajutor din partea unei bone, pe care o au de când a venit pe lume Marcu.

„Sunt eu cu soțul și avem o doamnă care ne ajută încă de la primul copil. Nu e cu noi în casă, ea vine când avem nevoie. Și eram însărcinată și am întrebat-o: «Ce faci, Mari, dacă mai fac un copil, ne ajuți?» Și mi-a zis: «Cam mult, cam mult!». Dar ne ajută”, a adăugat Ecaterina Ladin.

Deși are trei copii, Ecaterina Ladin nu se panichează

Întrebată de Cătălin Măruță dacă se îngrijorează vreodată cu privire la cei mici, Ecaterina Ladin a precizat că merge de fiecare data pe instinctual ei de mama și, în caz de neprevăzut, are la cine apela.

„Nu m-am panicat niciodată. Poți merge la Urgență, poți să dai un telefon, ai mămici în jur, am o nașă care se pricepe la toate, am cumnate, fratele meu cel mare are șase copii, deci pot să sun, să întreb și vedem ce se întâmplă. Dar, în ultimă instanță, mergi la Urgență dacă se întâmplă ceva”, a mai spus actrița care îi dă viață Dalidei în „Las Fierbinți”.

Adauga un comentariu