Cancan

Dan Alexa se pregătește de nuntă. Cine este aleasa lui

Publicat: 19 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Alexa se pregătește de nuntă. Cine este aleasa lui
Dan Alexa

Dan Alexa se pregătește de nuntă. Fostul antrenor al Rapidului urmează să ajungă din nou la altar, iar aleasa lui e o surpriză pentru mulți. Acum, lumea showbiz-ului dar și a sportului se pregătește pentru o nouă petrecere. Și totuși cine este frumoasa brunetă pe care Dan Alexa o va duce în fața altarului?

Când toată lumea credea că antrenorul nu se mai așază la casa lui, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. Dan Alexa este decis să meargă, din nou altar, cu actuala lui iubită, Andrada. Fostul antrenor al celor de la Rapid i-ar fi dat deja inelul de logodnă iubitei lui. Ceri doi au o relație solidă de mai bine de trei ani de zile.

Dan Alexa se pregătește de nuntă

Fostul fotbalist nu este la prima la căsătorie. Dan Alexa a mai fost căsătorit cu Izabela, cu care are două fete, Antonia și Casiana. Izabela și Dan Alexa au divorțat în urmă cu patru ani, iar despărțirea i-a provocat o durere imensă fostei soții a antrenorului. S-a vehiculat atunci că Dan Alexa ar fi avut aventuri exatraconjugale, care au dus la divorț. Însă Izabela nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

La un moment dat, s-a vorbit și despre o presupusă relație cu impresara Anamaria Prodan. Iar lumea spunea că tocmai această relație ar fi dus la divorțul dintre Dan și Izabela. Numai că nu au existat dovezi concrete în acest sens. Mai mult, în perioada care urmează, Dan Alexa este pregătit să semneze un nou contract – pe viață. Este vorba de oficializarea relației pe care o are de trei ani cu Andrada. Despre aceasta se știu foarte puține lucruri, doar faptul că a fost balerină în străinătate.

Iar în privința căsătoriei, deși a vrut să fie cât mai discret, Dan Alexa a fost dat de gol chiar de Andrada. De curând cei doi au participat la un botez, în calitate de nași. Andrada a postat fotografiile de le evenimente pe o rețea de socializare, dar i-a scăpat un detaliu important. În instantaneele suprinse de fotograf apărea și Dan Alexa.

Pentru Andrada ar fi încasat pumnul de la Anamaria Prodan

Andrada este iubita lui Dan Alexa
Andrada și Dan Alexa sunt împreună de 3 ani

Se zvonește că aleasa lui Dan Alexa este femeia pentru care antrenorul a luat un pumn de la Anamaria Prodan. În anumite cercuri se vehiculează ideea că Andrada i-ar fi provocat impresarei acea ieșire nervoasă la finalul unui meci de Liga 1. În iulie 2019, Dan Alexa era antrenorul echipei Astra Giurgiu. La finalul meciului dintre cu FC Botoșani (scor 2-2), Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul peste faţă pe Dan Alexa în holul de lângă vestiare.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza unei crize de gelozie a soţiei lui Reghecampf. Aceasta şi-ar fi pierdut cumpătul din cauza faptului că Dan Alexa ar fi fost aşteptat în parcare de o altă femeie.

„Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa”, a comentat atunci Laurențiu Reghecampf.

Dar acel eveniment aparține trecutului, iar Dan Alexa se pregătește de nuntă cu frumoasa brunetă Andrada.

Adauga un comentariu