Cancan

Dan Bursuc rupe tăcerea. Ce a spus despre acuzațiile primite din partea lui Fulgy

Publicat: 20 iul. 2021
Dan Bursuc gesticuleaza
Dan Bursuc ii raspunde lui Fulgy dupa toate acuzatiile pe care aceste i le-a adus

Dan Bursuc rupe tăcerea după ce a fost acuzat de către Fulgy că a abuzat-o pe Margherita de la Clejani pe când aceasta era minoră. Cunoscutul impresar din lumea manelelor a vrut să lămurească situația și, astfel, i-a dat lovitura de gratie fiului lui Ioniță și al Vioricai din Clejani.

Lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită de anunțul făcut de Fulgy într-un live, pe Instagram. Acesta a spus că Dan Bursuc ar fi violat-o pe sora lui.

Dan Bursuc rupe tăcerea în scandalul cu Fulgy

Potrivit celor spuse de fiul Clejanilor, întâmplarea ar fi avut loc pe când Margherita ar fi avut 13-14 ani și, culmea, Ioniță și Viorica ar ști de această întâmplare.

Dan Bursuc intervine și, potrivit celor de la playtech.ro, ușor iritat de postura în care l-a pus băiatul Clejanilor, a avut o reacție extrem de simplă:

„E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”, a fost reacția lui Dan Bursuc pentru playtech.ro

Ce a spus Fulgy despre Dan Bursuc

„Dacă duc până la capăt ce am de spus, mulți milionari ai României ajung la pușcărie cu sentințe de peste 25 de ani, tatăl meu, împreună cu colaboratorii lui ajung la pușcărie și sora mea câștigă 5-6 milioane de euro, ca victimă.

Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea, minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut? Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani!

Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva când am fost dus la Lipatti și m-am întâlni toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui sor-mea”, a spus Fulgy pe Instagram.

Fulgy a postat un nou mesaj controversat pe Internet. Are legătură cu Ioniță de la Clejani

Fulgy a postat un nou mesaj controversat pe rețelele de socializare. Băiatul Clejanilor este arestat la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Însă, se pare că tânărul continuă să surprindă în continuare.

Pe contul său de Instagram, a postat o conversație cu Ioniță de la Clejani.

Tânărul îi spune în mesajul respectiv tatălui său că după ce se va termina tot, nu își mai dorește să mai țină legătură cu el vreodată. Ba chiar mai mult, îi spune acestuia că îi va părea rău pentru tot.

”După ce se termină tot, să nu te mai bagi în seamă cu mine câte zile mai trăiești. O să auzi de mine și o să plângi toată viața ta”, este mesajul pe care Fulgy l-a trimis lui Ioniță.

Ioniță de la Clejani, probleme cu legea

După Fulgy și Magherita, care a fost și ea prinsă, la fel ca și fratele său sub influența substanțelor interzise, a venit rândul lui Ioniță să aibă probleme cu legea. Lăutarul este cercetat de polițiștii Secției 12, după ce un jurnalist, angajat al unui post de televiziune, a depus pe numele acestuia o plângere pentru infracțiunea de amenințare.

Se pare că după ce a recuperat telefonul pe care Fulgy i l-a furat jurnalistului, Ioniță de la Clejani i-ar fi amenințat cu moartea și cu cu diverse acte de violență pe jurnaliștii prezenți în fața casei sale, motiv pentru care, conform unor surse judiciare, Kevin Sava a depus, pe numele acestuia, o plângere penală pentru amenințare.

Adauga un comentariu