Actualitate

Dan Bursuc s-a făcut de râs la un eveniment! Aproape a căzut din picioare: „Marfa din Columbia te-a spart!“ – VIDEO

Publicat: 23 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Dan Bursuc s-a făcut de râs la un eveniment Aproape a căzut din picioare Marfa din Columbia te-a spart --- VIDEO
Dan Bursuc s-a făcut de râs la un eveniment, unde s-a aflat într-o stare deplorabilă, acesta fiind aproape să cadă din picioare

Dan Bursuc s-a făcut de râs la un eveniment! Considerat de multă lume „Tăticul maneliștilor“, Dan Bursuc, pare a-i calcă pe urme lui Florin Salam. Aflat într-o stare deplorabilă, acesta a fost aproape să cadă din picioare. Celebrul manelist a fost filmat la un eveniment la care a fost invitat să cânte în timp ce își pierde echilibrul și este cărat pe brațe de alți doi bărbați.

Dan Bursuc s-a făcut de râs la un eveniment!

Celebrul manelist Dan Bursuc a reușit să se facă de râs la un eveniment, după ce a fost filmat într-o stare complet neașteptată. În timp ce cânta, „Tăticul maneliștilor“ dădea semne că nu se simte bine, pentru că abia se ținea pe picioare. În încercarea de a-și păstra echilibrul, celebrul impresar încearcă să se sprijine de cei din jurul său.

Mai mult, Dan Bursuc pare că abia poate lega două cuvinte, citește versurile melodiilor de pe telefonul altui bărbat și, ducând microfonul la gură, încearcă să atingă notele corecte, dar vocea îl trădează. Un alt semn că acesta nu se simțea deloc bine.

După ce mai face două dedicații, pentru că își dă seama că nu este coerent, îi pasează microfonul altei persoane și se retrage. În acel moment, manelistul își pierde echilibrul, dar este prins de un membru al trupei. Într-un final, acesta este cărat pe brațe de doi bărbați.

Imaginile cu Dan Bursuc au ajuns virale pe Tik Tok, iar internauții nu l-au iertat, mai ales pentru că, în trecut, acesta a râs de colegul lui de breaslă, Florin Salam.

„Ăsta s-a făcut parizer!” / „Bursucule, marfa din America e d-aia din Columbia, te-a spart!”/ „A comentat de Salam, nu știu de câte ori a ajuns Salam să fie cărat pe brațe”/ „Râdeau de Salam, niciodată nu a fost Salam așa să cadă din picioare”/ „Bursuc, dă-ți cu reveneală că te vede Salam”/ „Aoleu, ce bine merge pe picioare Bursuc”, sunt doar o parte dintre comentariile lăsate de internauți.

Au fost și fani care au încercat să îi ia apărarea lui Dan Bursuc.

„A băut poate un pahar de vin, maxim. Restul e de la oboseală, drumul lung…“, a scris un fan de-al manelistului.

Scandal între Dan Bursuc și Florin Salam, pe TikTok

Dan Bursuc și Florin Salam au fost, anul trecut, protagoniștii unui scandal monstru pe TikTok, în care s-au înjurat, jignit și amenințat, totul în prezența fanilor care asistau la acel live. Fiecare dintre ei l-a acuzat pe celălalt că vorbește urât la adresa lui și că nu-l respectă, iar de aici totul a degenerat în înjurături și cuvinte grele.

Impresarul Dan Bursuc s-a simțit jignit de o serie de afirmații pe care Florin Salam le-a făcut la adresa lui și a intervenit într-un live al manelistului, amenințându-l. Nici Salam nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replici la fel de acide. Comportamentul lor este total inadecvat pentru o discuție pe social media unde pot fi urmăriți și de copii de toate vârstele.

Dan Bursuc i-a reproșat lui Florin Salam că este „obraznic” și l-a amenințat.

„Te-ai făcut obraznic rău de tot. Cum îți permiți tu să vorbești așa. Eu te-am, crescut pe tine, cum îți permiți tu să vorbești așa. Dacă ești crescut de mine, de mic de la 13-14 ani. De mâine mă țin de capul tău. Eu te-am ridicat, eu te arunc“, a spus Dan Bursuc.

Florin Salam l-a acuzat în mod public pe Dan Bursuc de consum de droguri.

„Păi știe lumea că umbli cu droguri la tine, mă? Ia jură-te că nu umbli cu d-alea non stop, când te-am văzut eu cu aia plină. Hai, jură-te acum, hai, ai curaj? Băi, drogatule, gata, că ești drogat, dacă nu erai drogat… ești praf. Te aud prietenii tăi și te faci de râs, că ai intrat drogat. Măcar eu am intrat la caterincă, tu ai intrat drogat, se cunoaște din voce, n-ai dicție“, a zis Florin Salam.

Acum, Dan Bursuc s-a făcut de râs la un eveniment, unde s-a aflat într-o stare deplorabilă, acesta fiind aproape să cadă din picioare.

 

@bogdan.11.08_ dan bursuc dorgat facut praf #valispaidar #danbursucmusic #danbursuc #florinsalam #foryou #for #tiktok #fyp #fypシ #lautari #manele #❄️ ♬ Instrumentala Criminala 3 – Samu De Aur

Comentarii
Adauga un comentariu