Cancan

Dan Negru a făcut anunțul neașteptat chiar înainte de Revelion. Din păcate este adevărat!

Publicat: 30 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Negru a făcut anunțul neașteptat chiar înainte de Revelion. Din păcate este adevărat
Dan Negru a dezvăluit care este secretul unei căsnicii reușite

În prag de Anul Nou, Dan Negru, celebru pentru Revelioanele fără egal pe care le organizează la Antena 1 a făcut un anunț neașteptat pentru publicul din România. Omul de televiziune care a atins un record imens, plasând Revelionul 2021 pe locul al doilea după BBC în topul audiențelor din Europa, a luat o decizie fără precedent.

Dan Negru a făcut anunțul neașteptat chiar înainte de Revelion

Omul de televiziune renumit pentru cel mai așteptat Revelion a anunțat că acesta este ultimul an în care prezintă show-ul cu măști. Dan Negru a spus că renunță la măști în următoarele revelioane pe care le va organiza la Antena 1. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Dan Negru și-a motivat decizia. Iată declarația sa oficială!

„E ultimul an în care prezint showul cu măști! Am făcut zeci de revelioane fără măști și în următoarele mele revelioane renunț la măști. Ideea de vedete mascate ghicite de public e o invenție a TVR din anii ’70-’80. (…) E datoria mea morală să spun că ideea măștilor e din România anilor ’80 când se numea «Cu Mască, Fără Mască». E mai bine să eșuezi în condiții onorabile decât să reușești prin fraudă!”, a anunțat Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a spus că își dorește ca oamenii să nu o uite pe regretata Simona Patraulea, prezentatoarea emisiunii Cu mască, fără mască, de la TVR, de la care a plecat această idee cu show-ul măștilor. Astăzi același format se numește Scena misterelor și a ajuns și în Ungaria.

Simona Patraulea, un cunoscut om de radio și televiziune, adevărat profesionist, s-a stins din viață în 2018, la vârsta de 87 de ani.

Dan Negru, record cu Revelionul din 2021

Dan Negru este singurul moderator european de televiziune care a prezentat 22 ani consecutiv revelioane televizate, toate lider de audiență, conform studiilor de audiență oficiale. În 2021, “Revelionul cu Dan Negru” s-a clasat în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, fiind al doilea cel mai urmărit program de televiziune european. Toată presa internațională a scris despre recordul stabilit de către Dan Negru.

Și pentru acest Revelion, omul de televiziune a pregătit surprize mari, invitând cele mai iubite vedete din România să fie alături de telespectatorii români în noaptea dintre ani.

Prezentatorul își ține familia departe de lumea mondenă

Dan Negru a mărturisit faptul că nu îi place să se expună la evenimentele publice și își dorește să păstreze discreția atunci când vine vorba de frumoasa lui familie. Prezentatorul a dezvăluit care este motivul pentru care își dorește să își țină soția și copiii departe de lumina reflectoarelor.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă.

Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”, a spus Dan Negru.

Mai mult decât atât, moderatorul consideră că showbiz-ul este extrem de tentant, dar celebritatea poate avea și dezavantaje. De-a lungul timpului, Dan Negru a încercat să evite scandalurile în presă sau conflictele cu colegii de breaslă.

Adauga un comentariu