Sport

Dan Petrescu a plecat, spiritul rămâne! Cine va pregăti campioana până la finalul anului!

Publicat: 03 dec. 2020
Valeriu Bordeanu va conduce CFR Cluj până la finele anului
Valeriu Bordeanu

CFR Cluj a rupt colaborarea cu Dan Petrescu și are o listă lungă de posibili înlocuitori ai „Bursucului”. Totuși, se pare că șefii campioanei României au luat o decizie surprinzătoare pentru banca echipei. Deși s-a vorbit despre antrenori precum Edi Iordănescu, Adrian Mutu, Jorge Costa, Laszlo Balint sau Vasile Miriuță, conducerea ardelenilor ar fi hotărât să meargă pe mâna actualului staff.

Astfel, la meciul cu CSKA Sofia, de astăzi, Marius Bilașco ar urma să stea pe banca grupării clujene, conform unor surse. Oficialul campioanei va coborî, astfel, din birouri la nivelul gazonului, cel puțin pentru această partidă. Până la finalul lui 2020, CFR Cluj ar urma să fie pregătită de foștii secunzi ai lui Dan Petrescu. Astfel, Valeriu Bordeanu, cel care are licență PRO, va fi principalul responsabil cu rezultatele și va fi ajutat de Costin Curelea. În acest final de an, clujenii au un program complicat. Mai au de jucat 2 partide în Europa League (cu CSKA Sofia acasă și cu Young Boys Berna în deplasare) și 4 în campionat. Gruparea din Gruia le va întâlni acasă pe FCSB și Universitatea Craiova și în deplasare pe Poli Iași și Dinamo.

Valeriu Bordeanu a mai condus-o pe CFR Cluj

Nu e prima dată când Bordeanu, alături de care Dan Petrescu a lucrat în ultimii ani, stă pe banca clujenilor ca principal. În finalul stagiunii trecute, când ex-internaționalul a fost infectat cu coronavirus, CFR Cluj a fost în aceeași situație.
Conducerea ardelenilor ar dori, prin această mișcare, să nu bulverseze prea tare lotul. Cu staff-ul lui Petrescu, echipa s-ar simți în siguranță și ar continua să se folosească de relațiile de joc create sub mandatul omului care acum a părăsit clubul. CFR Cluj joacă penultimul meci din grupele Europa League astăzi, de la ora 22:00, contra lui CSKA Sofia.

Adauga un comentariu