Sport

Dan Petrescu a răbufnit din nou: „Să văd câți U21 joacă în Islanda! De asta nu mergem la Mondiale!”

Publicat: 20 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Petrescu a răbufnit din nou Să văd câți U21 joacă în Islanda De asta nu mergem la Mondiale

Dan Petrescu a ajuns și în presa internațională după ce a schimbat un jucător, Alin Fica, după doar 24 de secunde de la startul partidei. Decizia sa a provocat controverse, însă antrenorul CFR-ului rămâne consecvent părerii că regula de a folosi doi jucători U21 este nedreaptă. Mai mult, Dan Petrescu a recunoscut că este invidios pe lotul rivalelor.

„Și la mine ar fi jucat Florinel Coman sau Valentin Mihăilă, dar clubul a cumpărat alți jucători care au fost considerați buni. Sevilla nu m-a întrebat dacă joc cu doi fotbaliști U21! Păun nu joacă din cauza acestei reguli. Să vedem câți Under 21 vor juca cu Islanda, de asta România nu mai ajunge la mondiale de când ne-am lăsat noi!”, a fost reacția antrenorului campioanei.

Și Gheorghe Hagi se opune

Dan Petrescu a dezvăluit că însuși Gică Hagi, cel care a lansat deja mai multe generații de tineri jucători, se împotrivește acestei reguli.

„Nici Hagi nu vrea. A zis că regula asta îl încurcă chiar înaintea meciului direct. Uitați-vă că nici el nu joacă cu mai mult de 3 tineri, vrea și el să câștige, e ca mine”, a mai spus Petrescu

Adauga un comentariu