Sport

Dan Petrescu, declarații după meciul cu FC Farul: „Cel mai greu”

Publicat: 16 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Petrescu declarații după meciul cu FC Farul Cel mai greu
Dan Petrescu

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seară, după meciul cu FC Farul, scor 2-0, că a fost cea mai dificilă partidă din ultimele disputate şi că formaţia sa a avut noroc, conform news.ro

“Meciul ăsta a fost cel mai greu din ultimele meciuri. Am întâlnit cel mai puternic adversar. Am avut mare noroc la început de meci, meritau să înscrie. În a doua repriză ne-au dominat total. Portarul nostru a avut trei intervenţii excelente. Prima dată când am ajuns la poarta lor am marcat. Dacă vii aici şi n-ai noroc, n-ai nicio şansă. Echipa e foarte obosită, cu toate astea a reuşit să scoată un rezultat foarte mare. Sunt surprins pozitiv de această victorie, pentru că ştiam ce pregăteşte Gică. La Costache trebuie să nu ne grăbim. Dacă vorbim de echipa naţională poate uită să mai joace fotbal. Până la echipa naţională cred că mai are de muncit. Atitudinea lui Alibec astăzi a fost una de campion, ceea ce trebuie să fie la CFR Cluj”, a spus Petrescu pentru posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Golurile au fost marcate de Costache ’37 şi Chipciu ’90.

Dan Petrescu a afirmat că indiferent de adversare, meciurile din Liga Naţiunilor sunt dificile pentru naţionala României. El a evitat să vorbească despre naţională, precizând că mai are un meci în acest an la CFR Cluj, conform news.ro

“Acum am auzit, nu ştiam. Finlanda, nici nu ştiu, am jucat cu echipa lor campioană. Bosnia îl are pe Susic. Vă daţi seama că e echipă bună dacă Susic e acolo. La Muntenegru cine joacă? Cu orice echipă am fi căzut meciurile sunt grele. N-aş vrea să vorbesc acum despre asta, am meci cu Argeş. Sper ca România să se califice din această grupă, dar până atunci mă gândesc la CFR”, a spus Petrescu pentru posturile care transmit Liga 1.

Antrenorul formaţiei Farul, Gheorghe Hagi, consideră că mai mult trebuie să se pună accentul pe crearea unei echipe naţionale competitive.

“Eu n-aş vorbi despre adversari, eu aş vorbi de noi, cum ne organizăm, cum vom crea o echipă competitivă. Părerea mea este că mai mult trebuie să ne uităm la noi. Noi să facem lucrurile să avem o echipă naţională care produce rezultate. Nu-i dau niciun sfat. Lui Dan Petrescu să-i dau eu sfaturi…. E matur, are mentalitate de campion.. Eu îi doresc baftă”, a afirmat Hagi.

Adauga un comentariu