Sport

Dan Petrescu, despre meciul cu Randers: „Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează numai pe fazele fixe”

Publicat: 29 sept. 2021
Dan Petrescu a spus că vrea să plece de la CFR Cluj după partida cu AS Roma
Dan Petrescu

Dan Petrescu, tehnicianul echipei CFR Cluj, a afirmat miercuri, 29 septembrie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, că are speranța ca jucătorii să se autodepășească în cadrul meciului cu Randers, din Conference League.

“N-am reuşit să văd atâtea meciuri câte mi-aş fi dorit ale adversarului. Un adversar care dacă termină în primele 3, 4 sau 5 într-un campionat ca Danemarca n-are decât să fie unul bun, organizat, disciplinat. Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează numai pe fazele fixe, ar fi o greşeală să ne gândim că se vor baza numai pe faze fixe. Nu, au jucători de viteză, au soluţii mereu în atac. Per total au o echipă cu de toate şi din ce am înţeles antrenorul lor este cel mai dorit antrenor din Danemarca. Ne aşteaptă un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună, dar cu ajutorul publicului, cu spiritul sperăm ca toţi jucătorii să se autodepăşească, eu să-i motivez la maxim şi să scoatem un rezultat pozitiv pentru că avem mare nevoie să scoatem ceva în meciurile din Europa”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu: „Fără atacanţi n-ai cum să joci fotbal”

Acesta a menționat că Debeljuh, Omrani și Alibec au reluat antrenamentele.

“Cei trei atacanţi care au fost accidentaţi – pe Alibec l-am antrenat trei zile, pe Omrani două şi pe Debeljuh două. Acum au revenit toţi trei la antrenamernte şi un ştiu cum să fac să scot maxim din ei la meci pentru că avem nevoie de ei ca de aer. Fără atacanţi n-ai cum să joci fotbal. Voi decide după antrenamentul de mâine dimineaţă cine începe, cine intră pe parcurs. E îmbucurător că toţi trei au revenit pe teren”.

Dan Petrescu a declarat că nu vor mai fi ghinioane după pauza competițională din octombrie.

“Sunt convins că va fi un meci greu din toate punctele de vedere. Trebuie să aşteptăm pauza, sperăm să putem lucra cu jucătorii care sunt. Dacă în pauza următoare nu vor fi ghinioane şi toţi jucătorii vor fi valizi la întoarcere veţi vedea un alt CFR”.

Joi, 30 septembrie 2021, în grupa D a Conference League, CFR Cluj se va întâlni echipa Randers pe teren propriu.

Andrei Burcă a vorbit despre meciul cu Randers

Andrei Burcă, unul dintre fotbaliștii echipei CFR Cluj, a afirmat miercuri, 29 septembrie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, că atât el, cât și colegii săi, se vor dărui total în meciul cu formațiunea Randers din cadrul Conference League, pentru a obţine cele trei puncte.

“Întâlnim o echipă puternică, o echipă agresivă, care a început cu dreptul această grupă. Trebuie să ne dăm viaţa mâine pe teren, să facem un meci bun pentru că nu a fost începutul pe care l-am dorit în Cehia şi trebuie să acumulăm puncte. Asta ne dorim, o să intrăm determinaţi, concentraţi mâine pe teren, o să ne dăm fiecare viaţa şi încercăm să luăm toate cele trei puncte. Trebuie să facem tot posibilul să ieşim învingători”, a spus Burcă.

Întrebat dacă scorul de 1-0 va fi mulțumitor, el a răsouns: “Da, cred că este scorul nostru preferat, îmi doresc foarte mult ca echipa să nu ia gol”.

CFR Cluj va întâlni echipa Randers, joi, de la ora 19.45, pe teren propriu, în grupa D a Conference League.

Adauga un comentariu