Sport

Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte: „Sună telefonul mereu. Și merit!”. De ce a declarat că pierde bani la CFR

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Petrescu nu duce lipsă de oferte Sună telefonul mereu. Și merit. De ce a declarat că pierde bani la CFR
Dan Petrescu

Într-o conferință de presă, Dan Petrescu (52 de ani) a revenit asupra declarațiilor făcute la cald, la finalul meciului CFR – Gaz Metan 1-2. „Bursucul” a vorbit despre posibila sa plecare din Gruia și a spus că, în cazul în care ar avea o ofertă și ar dori să plece, primul cu care ar discuta ar fi patronul, Nelu Varga.
„SuperDan” nu duce lipsă de oferte, după cum chiar el a recunoscut. Antrenorul care a câștigat trei titluri de campion la rând cu CFR Cluj și a făcut performanță în Europa League e căutat în permanență de echipe cu bani mulți și pretenții. Însă, pentru moment, a rămas la CFR Cluj.

Ofertă de nerefuzat pentru Dan Petrescu?

Dacă ar veni vreo ofertă de nerefuzat, Dan Petrescu ar merge la patronul Nelu Varga și i-ar transmite că-și dorește să plece:

„Dacă aș pleca vreodată, m-aș duce și i-aș spune patronului «am o ofertă, vreau să plec». Ofertele nu lipsesc, sună mereu telefonul și merit asta. S-a scris că eu câștig foarte mulți bani la CFR. Eu nu sunt aici pentru bani, ci pentru performanță. Eu pierd bani la CFR Cluj, că am oferte mai bune. Pe fondul nervilor, am zis că am nevoie de o pauză și asta e realitatea. S-au adunat prea multe. Nu regret ce am declarat. Chiar am nevoie de o pauză. Am contract încă un an și jumătate și sper să-l duc la capăt”, a spus Dan Petrescu, înaintea meciului cu AS Roma.

Dan Petrescu, salariu șocant de mare pentru Liga I

Valoarea lui Dan Petrescu, ca antrenor, e dată și de salariul pe care acesta îl încasează la CFR Cluj. Unul extrem de mare, pentru Liga 1. Din informațiile Telekom Sport, Dan Petrescu are un salariu șocant de mare pentru Liga 1, aproape 2,5 milioane de euro pe sezon, sumă în care sunt însă incluse și bonusurile. Cu Dan Petrescu la cârmă, CFR a triumfat de trei ori la rând în Liga 1 și a ajuns până în 16-imile de finală ale Europa League anul trecut.
CFR Cluj a reușit primul transfer după ce Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la finalul meciului CFR – Gaz Metan 1-2, din Liga 1. Antrenorul s-a plâns de lipsa soluțiilor în defensivă, iar șefii campioanei României s-au conformat. Ben Youssef (31 de ani), fostul fundaș al Astrei, a semnat cu CFR Cluj – liber de contract, și va juca pentru formația din Gruia.

Adauga un comentariu