Sport

Dan Petrescu se umple de bani la CFR! Cât ar putea câștiga tehnicianul la echipa din Gruia

Publicat: 16 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dan Petrescu se umple de bani la CFR Cât ar putea câștiga tehnicianul la echipa din Gruia

Dan Petrescu a fost aproape de a se despărți de CFR Cluj, la finalul anului trecut, dar ardelenii au reușit să-l convingă să rămână la echipă și chiar și-a prelungit contractul. Motivul principal pentru care „Bursucul” a semnat o nouă înțelegere cu campioana îl reprezintă banii.

Petrescu ar putea câștiga la CFR două milioane de euro pe an, conform celor de la Transilvania Reporter. Tehnnicianul poate încasa această sumă în funcție de performanțele pe care le va avea cu echipa.

Petrescu a acceptat să semneze cu CFR până în vara lui 2022, după ce i s-au dat asigurări că echipa nu va mai avea probleme financiare.
52 de ani are Dan Petrescu.

Lovitură financiară pentru CFR

CFR Cluj poate da lovitura pe plan financiar! Peste 20 de milioane de euro ar putea primi echipa pregătită de Dan Petrescu, în următorii trei ani. Campioana din România va semna un contract de sponsorizare cu o firmă din străinătate care vrea să intre puternic pe piața din țara noastră.

Așa cum Digi Sport v-a anunțat încă din finalul anului trecut, CFR va primi 16 milioane de euro, garantat, în următorii doi ani. Contractul se va mai prelungi, automat, cu încă un an, dacă CFR ajunge în grupele unei competiții europene, iar suma va trece de 20 de milioane de euro.
7 milioane de euro va primi CFR în primul an, iar anul următor, campioana va încasa 9 milioane de euro. În cazul în care contractul se va prelungi, ardelenii ar încasa peste 20 de milioane de euro în 3 ani

Adauga un comentariu