Dan Ursa, calificat în finala Survivor România. A dus o luptă acerbă cu Andrei Krișan

23 mai 2023, 09:34
BZI.ro, în Radio

Dan Darius Ursa este primul concurent calificat în finala Survivor România 2023, care se va disputa miercuri, 24 mai. Ajuns în această fază a competiției, directorul de vânzări a dus o luptă la baionetă cu fostul său coleg de trib Andrei Krișan. Dan Ursa este fără doar și poate marea surpriză a acestei emisiuni, deoarece puțină lume îi dădea șanse, la începutul competiției, concurentului rotofei.

S-au strâns rândurile la Survivor România 2023. După eliminarea de luni seara a Alexandrei Porkolab, doar patru concurenți au mai rămas în joc și își dispută premiul cel mare oferit de Pro TV, în valoare de 100.000 de euro. Marți seară, are loc semifinala în Republica Dominicană, iar grație VOYO, puteți afla ce se va întâmpla. Astfel, se cunoaște deja numele primului finalist.

Dan Ursa, calificat în finala Survivor România

Ultima săptămână de competiție la Survivor România a început cu cinci concurenți, însă unul a fost eliminat luni seara. Alexandra Porkolab și-a pierdut șansa de a juca marea finală și a plecat acasă. Acum, doar patru oameni au mai rămas pe poziții și este vorba despre Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. În ediția de marți seară, cei patru vor duce lupte acerbe în încercarea de a rămâne în show-ul din Dominicană.

De data aceasta, supraviețuitorii își vor disputa, pe viață și pe moarte, imunitatea. După o luptă la „baionetă” cu Andrei Krișan, Dan Ursa va reuși să iasă triumfător, câștigând totemul echivalent cu calificarea în marea finală de miercuri seară, de la ora 20:30. Așadar, putem spune clar că Dan Ursa este primul concurent care ajunge în finală și care are o șansă să plece acasă cu premiul cel mare.

În momentul în care a realizat că și-a asigurat locul în finală, Dan Ursa s-a arătat extrem de emoționat. Bărbatul a mărturisit că este surprins că a ajuns până în acest punct al competiției și că este cât se poate de fericit. Fostul „Războinic” și-a închinat victoria susținătorilor săi, dar și colegilor care au rămas în concurs.

„Vreau să dedic colanul ăsta tuturor susținătorilor mei, fără ei nu aș fi ajuns aici! Și vreau să-l dedic, totodată, și celorlalți trei. Domnu’ Dan, sunt foarte fericit. Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta, să ajung în marea finală”, a spus Dan Ursa, imediat după probă.

Cine va câștiga Survivor România 2023

Așadar, avem primul nume din finala Survivor România 2023. Fără doar și poate, Dan Ursa este marea surpriză a acestui sezon. Asta pentru că, pe 9 ianuarie, când a intrat în concurs, nimeni nu îi dădea vreo șansă dolofanului director de vânzări. Acum, după mai bine de 20 de săptămâni și tot atâtea kilograme date jos, Dan este calificat în marea finală, unde pleacă, de ce nu, cu prima șansă la câștigarea trofeului și a celor 100.000 de euro.

Cotată cu șanse mari să stea alături de Dan Ursa este și Carmen Grebenișan. Pronosticurile spună că lupta finală o să se dea între ei, însă pentru moment blondina trebuie să treacă de eliminarea din această seară. În ultimul timp, fosta „Faimoasă” a reușit să câștige simpatia publicului și este foarte posibil ca fanii să o susțină în număr mare. Rămâne de văzut dacă aceasta va reuși să aibă telespectatorii de partea sa și dacă îi vor acorda votul de încredere.

Marți seară, la consiliul de eliminare, unul dintre cei trei concurenți care au pierdut în faza seminfinalei – Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag și Andrei Krișan – va fi eliminat prin votul telespectatorilor. Astfel, ceilalți doi, salvați, urmează să se alăture lui Dan Ursa în marea finală de miercuri seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *