Cancan ultimă oră

Dana Budeanu a încins internetul cu o fotografie în care apare goală

Publicat: 19 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu a încins internetul cu o fotografie în care apare goală
Dana Budeanu a încins internetul cu o fotografie în care apare goală, în pat, purtând pantofi cu toc înalt și… ochelari de soare

Dana Budeanu a încins internetul cu o fotografie în care apare goală, în pat, purtând pantofi cu toc înalt și… ochelari de soare. Designerul a dezactivat comentariile pe Instagram, așa că nu poate fi la curent cu reacțiile fanilor, însă și numărul Like-urilor primite spune multe.

Aproape 15 mii de oameni au lăsat o inimioară la fotografia în care Dana Budeanu apare în această ipostază sexy.Dana Budeanu este un om asumat, direct și pe care nu-l interesează absolut deloc gura lumii. Nici măcar părerile celor care o urmăresc pe rețelele de socializare și nu doar o dată le-a solicitat acestora să nu-i mai trimită mesaje private pentru că nu le citește.

Dana Budeanu, goală pe Instagram

În urmă cu două zile, Dana Budeanu a postat o fotografie care a strâns 15.000 de aprecieri. Goală, purtând doar pantofi cu toc și ochelari de soare, designerul a pozat goală, într-un pat acoperit cu lenjerie albă, lăsând să se vadă, discret, posteriorul.

Pentru a-și acoperi sânii, Dana Budeanu și-a așezat șuvițele de păr în dreptul bustului.

Dana Budeanu, mesaj emoționant pentru fiicele sale gemene

Dana Budeanu nu obișnuiește să posteze prea des poze cu cele două fiice ale sale în vârstă de 17 ani. Celebrul designer de modă preferă să le țină pe fetele ei departe de ochii presei.

În noiembrie, atunci când gemenele ei au împlinit 17 ani, Dana Budeanu le-a transmis un mesaj special, însoțit de fotografii cu torturile făcute special pentru ele.

„Într-o dimineață, acum șaptesprezece ani, în burtica în care le-am dus cu mine peste tot și în care le-am mângâiat și le-am vorbit continuu șiîn care mi-am imaginat cum ar fi arătat ca doi îngeri, niște piciorușe și mânuțe băteau mai tare ca niciodată să iasă. De atunci şi până astăzi am respirat şi trăit doar prin ele. Toată fericirea mea, fiecare gând, fiecare respiraţie, fiecare vis…sunt ele… Sunt toată mândria mea şi toată dragostea, toată bucuria, toată credinţa, toată viaţa. Sunt sufletul meu în văzul tuturor. Fiecare cuvânt al lor, fiecare privire, fiecare zâmbet sunt motivaţia mea în fiecare zi, bucuria şi împlinirea. Mami le iubeşte până la cer şi înapoi, le adoră şi le poartă cu ea mereu în fiecare gând şi n tot sufletul”, a transmis Dana Budeanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Budeanu (@danajustlove)

Adauga un comentariu