Cancan

Dana Budeanu are o casă superbă. Imagini inedite din locuința vedetei

Publicat: 07 mai 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Dana Budeanu are o casă superbă. Imagini inedite din locuința vedetei
Dana Budeanu a făcut publice recent o serie de imagini din casa ei, iar fanii au fost impresionați

Dana Budeanu, deși discretă cu viața privată, a făcut publice mai multe imagini din casa sa. Recent, au apărut online imagini inedite din locuința vedetei, dezvăluind o atmosferă de lux discret și rafinament atent cultivat în fiecare colț al casei.

Zona de dining este o oază de eleganță, unde nuanțele de alb și pământiu se împletesc armonios, creând un cadru primitor.

Pe masa impecabil aranjată, accesorii din cristal sclipesc discret, în timp ce florile albe aduc un plus de rafinament și delicatețe. Imaginile surprind o combinație perfectă de lux accesibil și bun gust, oferind o perspectivă asupra stilului personal al vedetei.

Cum și-a amenajat Dana Budeanu casa

De la lămpile de cristal pentru lumânări și tacâmurile din argint, până la florile albe plasate cu grijă în întreaga casă, locuința Danei Budeanu emite lux și rafinament. Creatoarea de modă a avut grijă de fiecare detaliu al casei sale. Dana Budeanu arată că eleganța și bunul gust sunt caracteristicile definitorii ale căminului său.

În București, Dana Budeanu locuiește cu cele două fiice ale sale. Creatoarea de modă a fost căsătorită pentru o perioadă lungă cu Radu Budeanu, un cunoscut om de afaceri care deține publicațiile cancan.ro, Gândul, ProSport și altele. În urmă cu aproximativ 8 ani, cei doi au divorțat, iar fiicele lor gemene au rămas în grija ei.

Ce relație are Dana Budeanu cu tatăl gemenelor sale

Invitată în trecut la podcastul „Față în față cu Ion Cristoiu”, Dana Budeanu a vorbit despre experiența sa de creator de modă, dar și despre viața personală. Jurnalistul a întrebat-o direct pe Dana de ce nu a revenit la numele ei de familie după divorțul de Radu Budeanu, potrivit libertatea.ro.

„Fac un salt la viața dumneavoastră personală, pe care nu vă place să o expuneți. Familia părinților este Guțilă, da? De ce nu v-ați întors la numele dumneavoastră după ce ați divorțat de Radu Budeanu?”, s-a adresat Ion Cristoiu.

Dana Budeanu a zâmbit și a răspuns: „Pentru că fetițele mele poartă numele Budeanu și atunci ar fi fost foarte greu, și când călătoream, când le însoțeam permanent și, de asemenea, pentru că brandul meu, care era deja creat e…”, a explicat aceasta, care are un atelier, ea creează rochii care sunt purtate și de vedete precum Mihaela Rădulescu și Elena Băsescu.

Conversația dintre cei doi despre viața personală a Danei Budeanu a continuat, ea a povestit despre relația cu fostul soț și despre legătura strânsă dintre fiicele lor și tatăl lor.

Ion Cristoiu: „Dumneavoastră aveți acum fetițe mari, au 18 ani, am înțeles să păstrează legătura și cu tatăl. E greu, cu Budeanu?”

Dana Budeanu: „Cum să fie greu? E tatăl lor, Doamne, Dumnezeule. Dar legătura nu este păstrată, legătura e permanentă.”

Ion Cristoiu: „Voi ați fost căsătoriți, dar ați divorțat și aveți două fete pe care le creșteți dumneavoastră, de la 5 ani, da? Ele, fetele, au păstrat și ele legătura cu tatăl lor. Tatăl, care la rândul lui, are o familie. Nu v-ați temut că el poate să le influențeze educația pe care o faceți dumneavoastră? În sensul ăsta, negativ.”

Dana Budeanu: „Nu, niciodată. Pentru că a existat întotdeauna o colaborare perfectă din acest punct de vedere al educației fetițelor și o încredințare firească pentru că eu am fost extrem de implicată și sunt și o să fiu în continuare, până la sfârșitul vieții, că suntem copii atâta timp cât încă avem părinți. Și voi fi foarte implicată. Dar nu a existat niciodată niciun fel de conflict pe această temă sau nici dacă mă gândesc… nu, nu a existat. Totul a decurs și decurge întotdeauna perfect.”

Dana Budeanu a făcut publice recent o serie de imagini din casa ei, iar fanii au fost impresionați.

Comentarii
Adauga un comentariu