National

Dana Budeanu, declarație surprinzătoare: „Pandemia s-a terminat!”

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu declarație surprinzătoare Pandemia s-a terminat
Dana Budeanu, designer vestimentar

Dana Budeanu a fost prezentă la Sinteza Zilei, emisiune difuzată la Antena 3, unde a afirmat, că „pandemia s-a terminat”. Creatoarea de modă a criticat felul în care oficialii au gestionat pandemia de coronavirus. „Sunteţi nişte criminali. Toate măsurile pe care le-ați luat, au îngropat o țară, au distrus o nație”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, una dintre cele mai vocale persoane publice ale momentului, a fost invitata lui Mihai Gâdea la Antena 3, unde a vorbit în exclusivitate, despre viziunea ei asupra pandemiei, pe care a numit-o „mascaradă la nivel mondial”.

Dana Budeanu: „Pandemia s-a terminat!”

Întrebată de ce este crede că pandemia s-a terminat, creatoarea de modă a dat un răspuns ferm:

„Nu cred, sunt convinsă. Pandemia, sau mă rog, eu am numit-o mascaradă la nivel mondial, este pur şi simplu o regie făcută din pix. Nu spune nimeni că nu există nu ştiu ce virus, există foarte mulţi viruşi. Nu spune nimeni că nu mor oameni. Mor foarte mulţi oameni. Au fost ani în care au murit mult mai mulţi oameni, de mult mai multe afecţiuni.

(…) Eu am afirmat că eu cred, că prin această boală au trecut jumătate dintre români. În momentul în care au trecut jumătate dintre români, bineînţeles, nu mai putem vorbi despre nicio pandemie, nu? Că suntem 50% imunizaţi, deci se termină. S-a atins imunizarea aia în masă, sau cum nu numeşte, şi gata! Nu sunt 50%. Sunt 29% de români care au trecut prin această boală, conform acestui studiu, realizat perfect.

Studiul este realizat totuşi, de o companie din România, companie care a testat cel mai mult în acest an. Cel mai mult, da? Studiul este 100% real. 29% dintre români au trecut prin boală. Atenție, fără cei spitalizați. În studiu, nu sunt trecuți cei spitalizați, ăia sunt în plus, deci probabil ajungem la un 33-35%. M-am uitat pe cifrele care au fost publicate de către oficialităţile care ne-au informat, că prin boală au trecut 5%.

Dana Budeanu, mesaj pentru oficiali: „Sunteți niște criminali!”

„Sunteţi nişte criminali pentru asta. De ce? Pentru că toate măsurile pe care le-ați luat, au îngropat o țară, au distrus o nație. Au ținut copiii în case un an pe niște cifre mincinoase. Populația acestei țări ar trebui să dea în judecată și să saboteze la propriu conducerea acestui stat. Noi am trecut printr-u coșmar, încuiați în casă, neplătiți, fără bani, cu business-urile închise, toți în faliment. Noi nu suntem o nație ca oricare alta. Noi nu suntem Marea Britanie, noi nu suntem Franța, Germania. Oamenii au stat acasă încuiați tot din pix, dar au primit bani pentru business-urile lor, și-au primit salariile stând acasă.

Nu! Noi nu am trecut prin asta, noi am fost îngropați și distruși, și mințiți din pix. 30 % dintre români sunt imunizați, da?”, a spus Dana Budeanu.

Adauga un comentariu