National

Dana Budeanu, despre rotativa PNL și PSD: „Cred că a fost o zi groaznică pentru dl Iohannis, asta în condițiile în care nu are un ficat șmecher”

Publicat: 13 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu despre rotativa PNL și PSD Cred că a fost o zi groaznică pentru dl Iohannis asta în condițiile în care nu are un ficat șmecher
Dana Budeanu, despre rotativa PNL și PSD: „Cred că a fost o zi groaznică pentru dl Iohannis, asta în condițiile în care nu are un ficat șmecher”

Dana Budeanu a vorbit, marți seară, la un post de televiziune, despre rotativa dintre PNL și PSD, în urma căreia Marcel Ciolacu a fost desemnat premier de către Klaus Iohannis.

„Probabil se grăbea să fie îndrăgostit. Când pronunțăm numele lui Ion Iliescu putem să păstrăm un moment de reculegere în semn de respect. majoritatea populației este proastă de pe globul pământeesc. Eu admir proștii, e o calitate.

Cred că a fost o zi groaznică pentru dl Iohannis, asta în condițiile în care nu are un ficat șmecher. Să spui ani de zile M…E PSD și să ajungi să pui iar premier PSD, înseamnă că ești șmecher dacă nu te afectează.

Să ai stăpânirea asta de sine, să stai azi aliniat cu Ciolacu, drepți..

Asta a fost înțelegerea, PNL e în cap. În afară de Burduja, care are școală. Omul a făcut școală pe bune.

Noi suntem în Guvern cu două femei de la PNL care n-au făcut nimic în politică. La Cultură și la Justiție, care ne-au spus că o să ne culcăm vii și o să ne trezim morți.

Acest guvern nu este unul stabil, cum a fost precedentul. Plecarea lui Aurescu confirmă că exclusiv din cauza lui Aurescu nu am intrat în Schengen. De ce este responsabil Bode cu Schengen? pe Bode nu-l mai halește Iohannis. Bode cred c-a semnat și ce nu trebuie.

E prea deștept Ciolacu pentru că e om de parlament. În cazul unor negocieri e important cu majoritatea cu care rămâi în parlament.

Iohannis nu a vrut UDMR în guvern pentru că alianța PSD-PNL este veche de 30 de ani.

Nu cred că cineva va ataca această coaliție în afară de PNL”, a spus Dana Budeanu.

Lista miniștrilor și programul de guvernare, depuse la Parlament

Lista miniștrilor care vor face parte din Guvernul condus de Marcel Ciolacu a fost depusă marți seara la Parlament fără UDMR, urmând ca votul să se dea joi. Miercuri încep audierile în comisiile de specialitate, începând cu ora 10.00.

Surse parlamentare au declarat că a fost depusă în Parlament lista miniștrilor, iar din ea nu face parte UDMR.

Aceleași surse afirmă că votul de învestire la avea loc joi, la ora 12. Acesta va fi secret, cu bile. Miercuri au loc audierile miniștrilor în comisii, începând cu ora 10.

Adauga un comentariu