National

Dana Budeanu, despre vaccinarea anti-COVID-19 în România: „E ordin, nu ai cum să nu-l îndeplinești”

Publicat: 11 mai 2021

Dana Budeanu a comentat, la Antena 3, măsurile de relaxare aplicate în cazul persoanelor vaccinate anti-COVID.

„Suntem după un an și puțin de atmosferă oribilă, la care a trebuit să facem față și cred că acest capac, pus acum, în ultimele săptămâni, peste tot ceea ce am îndurat este un pic cam mult.

Am fost împărțiți în toate categoriile posibile, în conspiraționiști și believeri în ce a fost mascarada asta care se termină acum la ordin.

Toate țările ies din mascarada asta în aceeași zi. (…) Totul este din pix, e firesc să fie așa! Așa se schimbă erele pe glob, din pix. Suntem câteva miliarde care trebuie să ne aliniem mai mult sau mai puțin (…) Problema este felul în care dai cu pixul, vrei să fii unul deștept, dai cu pixul pentru poporul tău. Vrei să fii un sclav, dai cu pixul cum s-a dat la noi, într-un haos de nedescris”, spune Dana Budeanu.

„Astăzi am aflat că dacă vii din Italia, până pe 17 mai, nu pe 1 iunie, pe 17 mai, te carantinezi, chiar dacă ai test negativ. În același timp, Marea Britanie anunță ridicarea restricțiilor pe 17 mai. (…) Să punem problema transparent pentru oameni (…) Să spună că așa e planul pe glob”, a mai adăugat Dana Budeanu.

Întrebată dacă crede că se va atinge pragul de persoane imunizate împotriva COVID-19, Dana Budeanu a precizat:

„Nu ai cum să nu-l îndeplinești, că e ordin. (…) Dacă nu vaccinează, dacă nu declară vaccinații, e un lanț al slăbiciunilor. Nu ai cum să pleci, nu ai cum să faci aia, nu au cum! Trebuie să dea drumu. O să vaccineze”, susține Dana Budeanu.

Diferența între un vaccinați și un nevaccinat

Dana Budeanu a vorbit și despre posibilele diferențe între persoane vaccinate și cele nevaccinate anti-COVID.

„Asta sunt tot felul de practici progresiste, imbecile, de marketing și de inducere a unei stări de panică. Dacă pleci acum în UK, ești vaccinat sau nu ești vaccinat, tot ești carantinat”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeneanu: „Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Este o greșeală imensă”

Luni seara, 26 aprilie, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, realizată de Mihai Gâdea, a fost invitată Dana Budeanu, care a vorbit despre manipularea populației în contextul vaccinării anti-COVID-19.

La Antena 3, creatoarea de modă Dana Budeanu a precizat că reprezentanții autorităților contactează zilnic toți artiștii, pentru a le solicita sprijinul în încurajarea românilor de a se vaccina. Ea a subliniat că acest demers este o greșeală, deoarece audienţa artiștiilor care interpretează muzică lăutărească sau manele nu se lasă păcălită, mai ales că această categorie a fost puternic marginalizată şi criticată ani de zile.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Barna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în „influence-reala” aceasta pe vaccin.

Este o greșeală imensă pentru că publicul lor este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele.”, a precizat designerul vestimentar, Dana Budeanu.

Comentarii
  • De ce tot promovați o creatoare de chiloți care își dă ea cu părerea și critică măsurile din pandemie??
    Ea zice și de fapt ea este o mare dezinformatoare.
    Să își vadă de sfaturile ei penibile că,, dacă nu ești bine supt te duci alte femei ”
    De aici concluzia că nici ea nu o suge bine din moment ce a rămas singură!

Adauga un comentariu