Actualitate

Dana Budeanu, discuție emoționantă cu o pensionară: „Cum să-mi cumpărați dumneavoastră mie?” – FOTO

Publicat: 26 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu discuție emoționantă cu o pensionară Cum să-mi cumpărați dumneavoastră mie - FOTO
La Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Dana Budeanu a avut o discuție emoționantă cu o pensionară

Dana Budeanu a mers la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Dana Budeanu a avut o discuție emoționantă cu o pensionară, care a îmbrățișat-o și a făcut poze cu ea. Creatoarea de modă a încercat să îi liniștească pe pensionari cu privire la viitor.

Dana Budeanu, discuție emoționantă cu o pensionară

Dana Budeanu a fost zilele trecute la Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii. Evenimentul a adunat artizani locali, meșteșugari și producători români, prezentând o varietate de delicii culinare și mici opere de artă tradițională.

„A venit familia mea de la Târgul din curtea Ministerului Agriculturii. Asta e România mea! Mergeți să cumpărați românește și să le strângeți mâinile și să le mulțumiți că nu ne lasă. Mergeți să vedeți cine suntem”, a scris pe o rețea de socializare Dana Budeanu prietenilor virtuali.

Creatoarea de modă s-a fotografiat alături de diverși producători locali și artizani, încurajând sprijinirea comunităților locale și promovarea valorilor autentice românești.

Cel mai emoționant moment a fost cel în care Dana Budeanu s-a întâlnit cu o pensionară, care a impresionat-o pe creatoarea de modă, exprimându-și dorința de a-i cumpăra ceva.

În momentul în care bătrâna a spus că crea să îi cumpere ceva, ca să aibă ceva de la ea, designerul i-a transmis un mesaj emoționant bătrânei.

„Cum să-mi cumpărați dumneavoastră mie? Noi toți trebuie să avem grijă de bătrânii noștri ca de niște sfinți!”, i-a zis Dana Budeanu femeii care a îmbrățișat-o.

Postarea Danei Budeanu pe Instagram a strâns peste 12.000 de aprecieri.

Târg de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii

Dana Budeanu, care i-a atacat dur pe cei care au participat la Untold Dubai, a limitat comentariile la ambele postări, făcând o a treia postare în care a prezentat câteva produse de la târg: de la telemea de Sibiu, mere de Cândești, iaurt de oaie, miere de Negruș, biscuiți și produse artizanale de făcut cadou.

Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii are loc în perioada 23-25 februarie 2024 și este organizat cu sprijinul Cooperativei Agricole Caprirom Sud Muntenia.

La târgul din curtea Ministerului Agriculturii, vizitatorii vor avea ocazia să aleagă produse renumite recunoscute pe sisteme de calitate europene, care contribuie la reputația României în străinătate, cum ar fi Magiunul de prune Topoloveni – Indicație Geografică Protejată din județul Argeș și Telemeaua de Sibiu – Indicație Geografică Protejată din județul Sibiu.

Membrii Cooperativei Agricole Caprirom din județul Dâmbovița expun o gamă variată de legume, fructe proaspete și produse lactate provenite de la ovine și caprine din zona Câlnic, județul Alba.

De asemenea, sunt disponibile produse alimentare obținute conform rețetelor consacrate, precum brânza telemea de oaie proaspătă și maturată, produse din carne și sucuri naturale.

Printre alte produse ce vor fi oferite se numără usturoi și ceapă din județul Buzău, miez de nucă și prune afumate din Vrancea, produse apicole din Olt și Sibiu, precum și produse lactate de la Sadu.

Din județul Covasna sunt aduse produse montane și preparate din carne de mangaliță, din Mureș și Botoșani sunt puse la dispoziție produse tradiționale din panificație și patiserie, iar din Satu Mare sunt puse la vânzare produse ecologice sub marca Allu, inclusiv alune prăjite, creme și ulei de alune presat la rece.

La Târgul de Dragobete din curtea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Dana Budeanu a avut o discuție emoționantă cu o pensionară.

Adauga un comentariu