Actualitate

Dana Budeanu, după cazul Dumitru Buzatu: „Dacă iau 10% vă deranjează?!“

Publicat: 26 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu după cazul Dumitru Buzatu Dacă iau 10 vă deranjează
Dana Budeanu a reacționat după cazul Dumitru Buzatu, în care baronul vasluian este acuzat că a luat șpagă

Dana Budeanu a reacționat după cazul Dumitru Buzatu, în care baronul vasluian este acuzat că a luat șpagă. Vedeta le transmite tuturor politicienilor „să fure“ cu simț de răspundere și să dea dovadă de o oarecare doză de corectitudine față de cetățeni. Influencerița este de părere că e normal ca aceștia să fure, doar că ar trebui să o facă păstrând anumite limite.

Dana Budeanu, după cazul Dumitru Buzatu: „Ăia care țin județul ca o floare, dacă iau 10% vă deranjează?!“

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins de procurorii DNA cu o șpagă de 1,25 milioane de lei. În acest context, Dana Budeanu vine cu câteva sfaturi pentru politicienii care obișnuiesc să ia șpagă. Aceasta consideră că toți oamenii importanți fură, indiferent de partid, domeniu sau țară. În aceste condiții, influencerița le transmite că trebuie făcut într-un mod inteligent.

„Bani mulți sunt sutele de milioane de euro din pandemie, nu 200 de mii, la nivel de cariera de 30 de ani. L-au făcut țiplă. Nu e nici prima, nici ultima din județele din România, că e PNL sau PSD, în ultimii 30 de ani. Ăia care țin județul ca o floare, dacă iau 10% vă deranjează? Nu încurajez corupția, dar cumva vreau să fim corecți unii față de alții. Nu sunt pro furt, dar nu am nimic împotriva baronilor, șefilor de mari companii, primarilor sau șmecherilor care au reușit să facă ceva în țara asta. Respect! Punct“, spune Dana Budeanu.

Influencerița consideră că e normal, dacă ești într-o funcție publică, și faci ceva pentru oameni, să primești o recompensă.

„Nu sunt de acord cu ieșirile niciunui politician pe acest subiect. Tăceți, că toți ați facut combinații 30 de ani. Sunt niște aberații de nedescris. Fiecare a făcut, la unii se numește lobby, la unii se numește șpagă”, precizează Dana Budeanu.

Avertismentul Danei Budeanu pentru politicieni: „Nu mai faceți nimic, nici gagici, nici nimic!“

Influencerița consideră că este deja o procedură standard ca, înainte de alegeri, multe capete politice să cadă, fie din motive de corupție ori de alte incompatibilități. Dana Budeanu îi sfătuiește pe politicieni să facă ceva util pentru țară și să lase la o parte toate golăniile.

„Înainte de alegeri se trezesc toți. Dați afară toate gagicile, toate amantele din Parlament. Ce a pățit domnul Buzatu o să mai pățească 50 în acest an. Acești neterminați așa au intrat în politică, nu că fură, rup în două. Vă uniți, mai e un an, lași combinația un an, ai pus stop, oricum sunteți înregistrați jumate, PNL este înregistrat în proporție de 70% de USR. O sa vi le scoată în 2024. Aveți un an, strângeți rândurile, trebuie să rămâneți împreună, altfel vine Kovesi și vă duceți la pușcărie. Nu mai faceți nimic, nici gagici, nici nimic, un an, e ca un post“, adaugă Dana Budeanu.

Vedeta le transmite politicienilor că mulți dintre ei sunt înregistrați și că vor fi multe dezvăluiri despre „gagicile“ în care au investit și care de fapt nu-i iubesc.

„Dacă l-a prins pe Buzatu cu 250 de mii de euro, sa se ducă, să se facă. Trebuie să te dea jos, nu o să mai conteze că ai luat pixuri sau că ai luat 200 de mii de lei. Toți sunteți înregistrați, toți aveți dosare în sertar haștagiștilor, sunteți făcuți în mare parte de gagici. O să se gândească care, ăla eu, ăla eu. Niciuna nu vă iubește”, a mai spus Dana Budeanu, care a reacționat după cazul Dumitru Buzatu.

Adauga un comentariu