Actualitate

Dana Budeanu lansează bomba: Înregistrarea cu Nicușor Dan este prima dintr-un lung șir

Publicat: 14 sept. 2020
Înregistrarea cu Nicușor Dan este prima dintr-un lung șir
- Dezbatere publică organizată la Primăria Municipiului Bucureşti privind aprobarea unor planuri urbanistice zonale

Nicuşor Dan, candidatul PNL, USR şi PLUS la Primăria Capitalei, apare într-o înregistrare în care își folosește influența pentru ca un controversat afacerist să rămână cu restaurantul construit ilegal în Parcul Copiilor să nu îi fie demolat de către Primăria Sectorului 4, la care avea și o datorie de 100.000 de euro.

Dana Budeanu, cea care a dezvăluit înregistrarea cu Nicușor Dan explică faptul că este doar prima dintr-un șir de înregistrări pe care le are cu cunoscutul deputat şi candidatul PNL-USR pentru Primăria Capitalei.

Dana Budeanu considera că ceea ce a făcut Nicușor Dan este ilegal

Într-o declaraţie făcuta pentru un post de televiziune, Dana Budeanu considera că Nicușor Dan face trafic de influenţa şi că acest lucru trebuie să nu rămână nesancţionat. Nicușor Dan intervine, conform Danei Budeanu, pentru un interlop care pur şi simplu a luat o parcelă dintr-un parc din Capitală şi l-a transformat în propria locuință. În altă ordine de idei, Dana Budeanu menţionează faptul că această înregistrare este una dintr-un șir de înregistrări făcute între cei doi:

„Această înregistrare este dintr-un şir de înregistrări dintre cei doi. Nicuşor Dan face trafic de influenţă, în favoarea acestui domn. A venit un nene într-o zi şi şi-a luat o parcelă în parc, după care domnul Mitrache a construit fără autorizaţie în parc, într-un copac. A construit o casă, este acolo. El spune că este restaurant, purul Nicuşor Dan a intervenit conform declaraţiei din seara aceasta şi recunoaşte înregistrarea. El (Nicuşor Dan n.r.) a intervenit în calitate de mediator, declară dânsul”, susţine Dana Budeanu.

„Doresc ca Nicuşor Dan să ne spună în direct că ceea ce a făcut nu este trafic de influenţă. Este o decizia a CCR-ului, nu aveţi voie să intervenţi lângă nicio autoritate. În epoca Kovesi era nenorocire, să asculte dânsă. Ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă, punct. Eu sunt om foarte corect, foarte deschis, dar această puritate. Eu nu fac parte din niciun partid, faptul că susţin pe Firea nu înseamnă nimic. Aşa funcţionaţi, suntem cu voi sau suntem împotriva voastră. Vreau să fim corecţi, ceea ce aţi făcut este trafic de influenţă. Se aude, ce să negi din asta?!” , susţine Dana Budeanu.

„Este trafic de influenţă, nu este nevoie de o analiză. Nu este legal ce a făcut, este penal. Nu o spun eu, o spune Kovesi. Vorbim despre infracţiune,” , a mai spus Dana Budeanu.

Nicușor Dan este la pământ după o înregistrare apărută astăzi în mediul online.Cristian Zărescu, cel care l-a înregistrat a făcut dezvăluiri şocante despre legarurile lui Nicusor Dan cu interlopii.

Conform declaraţiilor făcute de cel care a înregistrat convorbirea cu Nicusor Dan, deputatul susţinut de USR-PNL pentru Primăria Capitalei, nu a fost primul apel pe care acesta l-a avut.

Nicușor Dan a încercat în repetate rânduri să împiedice demolarea din Sectorul 4

Într-o intervenţie la un post de televiziune, Cristian Zărescu susţine că nu a fost singurul apel pe care acesta l-a primit de la Nicușor Dan. Acesta îl face mincinos pe candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei cerând insistent să nu se meargă până la demolarea localului.

„Este clar că Nicuşor Dan a intervenit și că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm” , a declarat Cristian Zărescu.

Comentarii
  • Doamna Dana Budeanu, la Iasi cand ajungeti sa faceti nitel dezvaluiri, ca deh material ar fi de unde slava cerului!
    Succes printre rechini, sa o tineti tot asa!

Adauga un comentariu