National

Dana Budeanu: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Publicat: 11 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dana Budeanu Nu mă voi vaccina niciodată
Dana Budeanu, creatoare de modă

Dana Budeanu a anunțat, marți seara, la Antena 3, că nu se va vaccina niciodată, dar spune că nu este îm potriva vaccinării, nu este o antivaccinistă, așa cum s-a spus.

„Nu mă voi vaccina niciodată. Nu am de ce, sunt sănătoasă. Nu înseamnă că eu sunt împotriva. Ei se folosesc de numele meu. Nu sunt o antivaccinistă. Mi-am vaccinat copiii după schema aia. Cred enorm în imunizarea normală, prin contactul direct cu boala.

Eu sunt un om care nu mă voi vaccina, dar am sunat pe 7 telefoane ca să bag 100 în față, pe lista de vaccinare”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu, despre manipularea populației în contextul vaccinării: „Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților”

La Antena 3, creatoarea de modă Dana Budeanu a precizat că reprezentanții autorităților contactează zilnic toți artiștii, pentru a le solicita sprijinul în încurajarea românilor de a se vaccina. Ea a subliniat că acest demers este o greșeală, deoarece audienţa artiștiilor care interpretează muzică lăutărească sau manele nu se lasă păcălită, mai ales că această categorie a fost puternic marginalizată şi criticată ani de zile.

„Toți artiștii sunt contactați vehement zilnic de reprezentanții autorităților. Artiștii de manele, artiștii care interpretează muzică lăutărească, poate merge domnul Barna și la cei care interpretează muzică populară. Se încearcă angrenarea lor în „influence-reala” aceasta pe vaccin.

Este o greșeală imensă pentru că publicul lor este adevărat de aceea este din fericire, nu neapărat că ne plac sau nu manelele.”, a precizat designerul vestimentar, Dana Budeanu.

Dana Budeanu vorbește despre manipularea populației în contextul vaccinării: „Ai discriminat acești oameni ani de zile şi acum ai nevoie de ei”

Designerul vestimentar a taxat demersul autorităților, de a-i contacta pe cei pe care i-au discriminat ani de zile, să sară în sprijinul influențării populației în contextul vaccinării.

Nu putem face abstracție de o nație, după cum se observă, nu putem să facem abstracție de caracteristicile unei nații, de definiția unei nații.

Noi suntem un popor creștin practicant, extrem de credincios, extrem de atașat de biserică. Suntem un popor de parveniți, în același timp, în marea majoritate a celor care ajung la un anumit nivel intelectual și financiar dar care, atunci când nu îi vede nimeni, ascultă manele.

Așadar fac parte din cei 99%, așa neasumați cum sunt. Suntem un popor, zic eu, adevărat de aceea nu sunt înscriși majoritatea la vaccin.

Ei cred că vaccinul este prost! Cine este prost? Ăla care nu se înscrie sau ăla care i-a explicat, sau ăla care şi-a bătut joc de om, sau ăla care a flegmat pe toate valorile omului asta, fie și manelele.

Ai discriminat acești oameni ani de zile şi acum ai nevoie de ei. Aceștia trăiesc în adevăr, așa acolo fără bani, fără nimic își trăiesc sufletul”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Adauga un comentariu