Actualitate

Dana Roba, surprinsă în compania unui bărbat misterios, după despărțirea de soțul agresor. „Am dreptul la viață, corect?”

Publicat: 02 aug. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Dana Roba surprinsă în compania unui bărbat misterios după despărțirea de soțul agresor. Am dreptul la viață corect
Dana Roba vrea să-și refacă viața după experiența traumatizantă prin care a trecut din cauza soțului

Dana Roba a apărut în prezența unui bărbat misterios despre care s-a zvonit că ar fi noul ei iubit, după ce acesta i-a oferit flori de mai multe ori. În urmă cu două luni, aceasta a trecut printr-o experiență traumatizantă, fiind bătută fără milă de soțul ei. În ceea ce-l privește pe Beni, make-up artista Dana Roba nu a confirmat încă dacă este sau nu iubitul ei, însă a precizat că și ea are dreptul la viață.

Dana Roba a trecut printr-o experiență soră cu moartea, în urmă cu aproape două luni, după ce a fost bătută fără milă de soțul ei, Daniel Balaciu. Cu ajutorul medicilor, make-up artista s-a trezit din comă și a reușit să treacă cu bine peste operația critică. Acum, vedeta și-a reluat activitatea profesională și, ușor, ușor revine la viața sa firească, pentru a le putea oferi fetițelor sale, Chantal și Celine, tot ce au nevoie.

Dana Roba, surprinsă în compania unui bărbat misterios

Recent, Dana Roba a fost surprinsă ținându-se de mână cu un bărbat misterios, iar fotografiile au devenit virale pe internet. Se pare că este vorba despre Beni, un cunoscut de-al vedetei, care i-ar fi oferit flori în mai multe rânduri. Dana Roba spune că nu o interesează zvonurile din presă, chiar dacă aceasta ar fi realitatea. Ea a subliniat că are dreptul să-și trăiască viața după bunul plac.

„Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu. Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică, omul este singur, eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață”, a declarat Dana Roba.

Bărbatul i-a oferit de foarte multe ori flori, dar make-up artista susține că acest gest nu înseamnă că sunt împreună, aceasta fiind de părere că bărbatul doar încearcă să o ajute să treacă mai ușor peste episodul crunt prin care a trecut.

„E un om deosebit, e alături de mine prin încercarea prin care trec, atât vreau să zic. Dacă omul îmi aduce flori, e treaba lui că îmi aduce, așa simte el”, a mai spus make-up artista.

Dana Roba muncește toată ziua la salon

Dana Roba anunța, recent, că și-a reluat activitatea profesională, după mai mult timp în care nu a putut munci, fiind supusă unei recuperări ample. Aceasta a dezvăluit care este tariful pe car îl percepe, dorindu-și să fie cât mai transparentă cu fanii care i-au fost aproape în clipele grele.

„Este o perioada aglomerată, cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc. 400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot.

Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine”, a mai precizat Dana Roba.

Comentarii
Adauga un comentariu