Cancan ultimă oră

Dani Mocanu și-a lăsat fanii fără cuvinte. Artistul și-a distrus cu un topor bolidul de 200.000 de euro

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Mocanu și-a lăsat fanii fără cuvinte. Artistul și-a distrus cu un topor bolidul de 200.000 de euro
Este cunoscut faptul că Dani Mocanu face mulți bani din muzică, însă, recent a decis să își încerce norocul și în online

Dani Mocanu și-a lăsat fanii fără cuvinte seara trecută! Manelistul a organizat un live pe platforma TikTok, iar în urma unei provocări și-a distrus singur bolidul de lux. Cei care au urmărit „spectacolul” au fost șocați de cele întâmplate.

Este cunoscut faptul că Dani Mocanu face mulți bani din muzică, însă, recent a decis să își încerce norocul și în online. Deși în urmă cu ceva timp îi critica pe cei care făceau același lucru, de când este arestat la domiciliu, artistul pare că și-a mai schimbat puțin ideile.

Astfel, seara trecută a organizat un live, mai exact un joc care îl obligă pe cel care pierde să ducă la bun sfârșit o provocare dată de adversar. Zis și făcut. Din păcate pentru manelist, acesta a pierdut meciul, așa că a fost obligat să-și avarieze bolidul de lux în valoare de 200.000 de euro. Provocarea nu a fost una oarecare, însă, manelistul a vrut să demonstreze că se ține de cuvânt.

Dani Mocanu a luat un ciocan și a început să lovească mașina în partea din spate. Nu a fost nevoie decât de două, trei lovituri pentru ca bolidul să fie avariat serios, potrivit cancan.ro.

“Dani Mocanu: — Cu toporul, cu ce dau, mă?

George Pian: — Cu toporul! Hai, Dani, du-te! Cinci topoare să dai… dar eu nu vreau să dai, sunt o grămadă de bani. Chiar dacă tu m-ai pus să sparg toată casa, mașina, dar eu nu vreau să faci.

Dani Mocanu: — M-ai bătut, a fost lumea curioasă să vadă, aia e. Îi dau numai exterior, unde vrei tu, față, spate, lateral.

George Pian: — Să îi dai patru, în spate!”, a fost dialogul dintre manelist și George Pian pe Tik Tok, notează wowbiz.ro.

Dani Mocanu și-a avariat serios bolidul de lux

Dani Mocanu este decis să își schimbe viața

Recent, Dani Mocanu s-a filmat în timp ce se ruga, acasă, alături de copiii lui. Iar, în dreptul imaginilor, artistul a transmis și un mesaj, mai exact, le-a dezvăluit admiratorilor lui faptul că este decis să își schimbe viața.

”Îmi voi schimba viața radical. Nu voi mai da curs discuțiilor și oamenilor fără niciun viitor! Voi sta lângă copiii mei, fiindcă nu merită să sufere din cauza lor”, este mesajul pe care Dani Mocanu l-a transmis.

Adauga un comentariu