Actualitate

Dani Oțil, bârfit de Andra și Măruță: „Cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”

Publicat: 01 feb. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Dani Oțil bârfit de Andra și Măruță Cu piticul ăla mă Ce-o fi văzut la el
Dani Oțil a fost bârfit de Andra și Măruță, la un restaurant

Dani Oțil a fost bârfit de Andra și Măruță, la un restaurant. Matinalul de la Antena 1 a povestit cum a fost luat în vizor de Andra și Cătălin Măruță, în timp ce se afla în același restaurant alături de Mihaela Rădulescu, cu mult timp înainte de a se căsători cu Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil, bârfit de Andra și Măruță

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 Dani Oțil a povestit la un podcast cum a fst bârfit de Andra și Cătlin Măruță. Atunci forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu și a avut loc un episod neplăcut într-un cunoscut restaurant din București.

„Eram pe Decebal, la un restaurant, poate odată într-un podcast la Măruță mă întreabă despre asta… Bă, și fii atent: toată lumea știa restaurantul Decebal, de pe Decebal. Eu eram aici, și Măruță cu Andra o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp, și ne-am salutat așa, de la distanță. Mie nu-mi plac apropierile astea tip găini… Mie nu-mi plac apropierile astea în general, nu sunt un om foarte fizic“, a povestit Dani Oțil.

Prezentatorul tv a precizat că Andra și Cătălin Măruță au fost foarte răutăcioși cu el.

„Și Mihaela a intrat în baie, și noi toți așteptam la intrare, și vedeam prin geam discuțiile. Și am sesizat că se vorbește de noi, dar era normal și mi se pare normal. Și știu că a ieșit Mihaela și a zis: „Băi, ce răutăcioși. Ăștia nu știau că sunt în baie și-i aud!”. Prima remarcă a fost: «Băi, dar Mihaela e înaltă, dar cu piticul ăla mă? Ce-o fi văzut la el?”, a spus Dani Oțil.

Dani Oțil a explicat de ce s-a despărțit de Mihaela Rădulescu

Amintim că, în 2014,  Dani Oţil a reacţionat pe Facebook după ce presa a relatat că Mihaela Rădulescu, cu care a avut o relaţie de şase ani, este noua iubită a celebrului paraşutist austriac Felix Baumgartner.

Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, difuzat de Antena 1, a scris pe Facebook un amplu mesaj în care lămureşte faptul că Mihaela nu l-a părăsit pentru un alt bărbat, întrucât despărţirea s-a produs de comun acord în urmă cu mai multă vreme.

„Eu şi Mihaela suntem bine. Noi nu mai formăm un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum să plece cu altul de acasă şi nici cum să-mi dea papucii. Oricât mi-ar folosi în ochii viitoarelor «pretendente» imaginea de victimă, am să o contrazic din start. Nu ne-am despărţit nici la Măruţă, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despărţit cu uşi trântite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi în ochi şi ne-am declarat învinşi de un destin, care şi-a chemat în ultimii ani în ajutor prea mulţi factori. A fost o luptă grea şi nedreaptă, încă de la început. Dar asta se întâmplă cu vreme multă în urmă“, a mai menționat Dani Oțil, care a fost, bârfit de Andra și Măruță.

Comentarii
Adauga un comentariu