Cancan

Dani Oțil, luat la rost de Mircea Badea după ce s-a pozat în costumul de baie al iubitei

Publicat: 03 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Dani Oțil luat la rost de Mircea Badea după ce s-a pozat în costumul de baie al iubitei
O fotografie pe Instagram pusă de Dani Oțil avea să pună pe jar admiratorii matinalului de la Antena 1.

O fotografie pe Instagram puăă de Dani Oțil avea să pună pe jar admiratorii matinalului de la Antena 1. A fost fotografiat alături de iubita lui, Gabriela Prisăcariu, dar ținuta de pe el a fost, oarecum, controversată. Mircea Badea, prezentatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3, nu avea cum să rateze momentul și l-a taxat pe colegul lui de trust.

Aflaţi într-o locaţie exotică, Gabriela Prisăcariu şi Dani Oțil s-au lăsat duşi de val şi s-au pozat într-o ipostază considerată mult prea sexy de către fanii cuplului. Dar ce au făcut apoi, schimbând rolurile, a fost prea mult. Iar Mircea Badea avea să comenteze imaginea în stitlu-i characteristic. “Eu sunt curios cine le-a făcut poza?! Au rugat pe cineva? Au stat în poziţia aia mai mult timp? Au întrebat dacă e cadrul bun sau cum s-a procedat?”, a spus realizatorul de la Antena 3

Matinalul i-a dat imediat replica lui Badea. „Acesta este un răspuns la întrebarea lui Mircea Badea. Îi răspund pentru că nu mă aşteptam să ajung la „În gura presei” şi pentru că îl apreciez. Răspunsul e unul simplu. Am un trepied mic pe care îl iau după mine peste tot. Încape uşor în bagaje. Asta e una dintre glumele mele preferate, dar mie nu poza originală mi-a plăcut mai mult. Cealaltă e preferata mea”, a explicat Dani Oțil.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, imaginea care a pus pe jar internauții

Fotografia făcută în Maldive, în care Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu apar pe plajă, i-a răscolit pe fanii celor doi. Cei doi logodnici se ţin în braţe, pe plajă, iar prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” acoperă cu mâna sânul gol al iubitei sale. Se pare, însă, că momentul incendiar nu a fost deloc pe placul admiratorilor care au comentat negativ la adresa acestora. Dani Oțil a inversat atunci rolurile și, astfel, a ajuns ”În gura presei”!

Altfel, Dani Oțil și o cerea pe Gabriela de soție tot într-o locație exotică, iar nunta este așteptată pentru anul acesta. Cel puțin, așa susțin apropiații celor doi. “Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis. Totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a povestit Gabriela Prisăcariu.

Adauga un comentariu