Actualitate

Daniel Chiriță a fost reținut de poliție! Fostul fotbalist de la Rapid și Petrolul riscă să ajungă după gratii

Publicat: 26 iun. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Chiriță a fost reținut de poliție Fostul fotbalist de la Rapid și Petrolul riscă să ajungă după gratii
Daniel Chiriță

Daniel Chiriță (49 de ani), fost jucător de fotbal la echipele Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova și Rapid București, a fost arestat.

Într-un eveniment șocant pentru locuitorii din Ploiești, Daniel Chiriță a fost reținut de către poliție. Motivul pentru arestarea fostului fotbalist de la Petrolul, Rapid București și Universitatea Craiova este faptul că a fost surprins conducând fără permis, conform informațiilor prezentate de ziarulincomod.ro.

Daniel Chiriță a fost transportat în arestul din București

Aceasta nu este prima dată când se întâmplă așa ceva. Daniel Chiriță a fost oprit de două ori anterior de către Poliția Rutieră pentru aceeași infracțiune, dar a scăpat nepedepsit. Situația este diferită acum, iar el a fost reținut timp de 24 de ore.

Din cauza lipsei de spațiu la Centrul de Reținere de la Câmpina, Daniel Chiriță a fost transportat în arestul din București, conform surselor citate.

În cursul zilei de marți, Daniel Chiriță ar urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești pentru a fi audiat de către procuror.

Doliu în fotbalul mondial. A murit un antrenor legendar

Craig Brown, ultimul selecţioner care a calificat prima reprezentativă a Scoţiei la un turneu final de Cupă Mondială, a încetat din viaţă luni, la vârsta de 82 de ani, scrie BBC.
Brown a fost cel mai longeviv selecţioner al Scoţiei, fiind pe banca tehnică 70 de meciuri, din 1993 până în 2001, calificând naţionala la EURO 1996 şi CM 1998.

Craig Brown a pregătit echipele Preston North End şi Motherwell, înainte de a-şi încheia cariera la Aberdeen în 2013 şi de a se muta într-o poziţie de conducere la acest din urmă club.

„Din 2010, Craig a îndeplinit rolurile de manager, director şi ambasador la Aberdeen FC”, a declarat preşedintele clubului, Aberdeen, Dave Cormack.

„Craig a fost un prieten pentru noi toţi, un mentor şi un confident pentru mulţi. El a fost unul dintre acei oameni rari care nu numai că a fost eficient în ceea ce a făcut, dar a fost iubit de toţi cei care l-au cunoscut. Un domn care şi-a iubit familia, prietenii şi fotbalul”, a adăugat acesta.

În tinereţe, Brown a fost jucător la echipele Dundee United şi Falkirk.

La cârma naţionalei Scoţiei, el a obţinut 32 de victorii, 18 remize şi 20 de înfrângeri.

Adauga un comentariu