Sport

Daniel Dobre a anunțat adevăratul motiv pentru care Halep a renunțat la colaborare. Ce SMS i-a scris Simona

Publicat: 19 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Dobre a anunțat adevăratul motiv pentru care Halep a renunțat la colaborare. Ce SMS i-a scris Simona
Daniel Dobre (ROU), coach of Simona Halep (ROU), during the Mutua Madrid Open 2019 (ATP Masters 1000 and WTA Premier) tenis tournament at Caja Magica in Madrid, Spain, on May 11, 2019.

Daniel Dobre a dezvăluit care a fost motivul real pentru care Simona Halep a ales să se despartă de antrenorul alături de care a câștigat turneul de la Wimbledon.

„Ea și cu Darren au considerat că este mai bine să aibă pe altcineva în echipă. Am discutat, nu s-a întâmplat nimic neașteptat. Sunt niște decizii care ajută sportivul. Niciodată eu ca antrenor nu o să îmi pun interesul pe primul loc înaintea sportivului. Sportivul este cel mai important. Ca atare, nu a fost nicio problemă, vorbim în continuare, e totul ok.
Asta mi-a scris și mi-a și spus: «Sper să nu vă supărați pe mine. Și dacă voi mai avea nevoie, să fiți acolo pentru mine». Bineînțeles. Nu ai de ce să spui nu. Va depinde și de situația mea profesională, familială, dar clar că în momentul acesta, cineva de calibrul Simonei, cineva cu care te-ai înțeles bine, normal că te gândești”, a spus Dobre, pentru Fanatik.

Despărțirea a fost anunțată în luna noiembrie

Simona Halep s-a despărțit de Daniel Dobre, la scurt timp după reluarea colaborării cu Darren Cahill.
Fostul lider WTA a anunțat pe Facebook că Dobre nu va rămâne în staff-ul ei și i-a transmis un mesaj de mulțumire antrenorului alături de care a câștigat în acest an, la Wimbledon, al doilea trofeu de Grand Slam din carieră.

„Daniel, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulți în care ai fost alături de mine). Pentru munca grea, răbdarea și încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon și o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îți doresc numai bine și cine știe, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a scris Halep

Adauga un comentariu