Sport

Daniel Ghiță iese la atac. Ionuț Iftimoaie și Cătălin Moroșanu, vizați: „Nu scapi niciodată de Dumnezeu!”

Publicat: 11 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Ghiță iese la atac. Ionuț Iftimoaie și Cătălin Moroșanu vizați Nu scapi niciodată de Dumnezeu

Daniel Ghiță are un mesaj dur pentru luptătorii români și chiar dacă nu a dat nume, Ionuț Iftimoaie e vizat, dar nici Cătălin Moroșanu nu a scăpat.

„E greu când te pretinzi cine nu ești. Multă manipulare, puține fapte reale. O sa am grijă să se facă dreptate. M-am născut cu simțul dreptății și merg până la capăt! Când mergi la război cu un Samurai, mergi pe cal cu sabia în mână, nu pe un măgar cu o bâtă! Dacă nu îți asumi nimic în viața și nu îți corectezi greșelile, toate se întorc la tine, când nu te aștepți în viața! Scapi azi, mâine, dar nu scapi niciodată de Dumnezeu!”, a scris Daniel Ghiță pe contul său de facebook.

Războiul îl încep frustrații

Referirea poate fi către Ionuț Iftimoaie. Fostul luptător e acuzat de escrocherie, după ce a intrat în posesia unei case din Iași fără să plătească vreun leu și apoi a încercat să o valorifice pentru 1.3 milioane de euro. În acest caz sunt implicate mai multe persoane. Casa și terenul aparțineau unei bătrâne de 76 de ani, ce se pare că a fost păcălită să semneze anumite acte, iar fiica sa, Daniela Sgârcitu, moștenitoarea legală, s-a trezit că nu are de fapt nicio proprietate. Daniel Ghiță s-a implicat în acest caz pentru a o ajuta pe femeia ce acum e nevoită să se judece cu „rechinii imobiliari”.

Ghiță a continuat.

„Războiul îl încep frustrații… lipsa de încredere, cei care nu au dovedit nimic, în viața lor, umflați de presa, care uită cine sunt în realitate. Eu sunt pe cal cu sabia mână, nu cu nuiele călare pe un măgar, cu aere de Mike Tyson. Înțelege cineva pamfletul? Nihil Sine Deo”, a mai scris „Samuraiul Sălbatic”, cu trimitere la Cătălin Moroșanu, cel care acum organizează diferite gale de lupte, dar care – Daniel Ghiță a susținut în mod repetat – evită duelul direct

Adauga un comentariu