Cancan

Daniel Osmanovici, o prezență discretă în lumea mondenă. „Nici măcar nu am o pagină pe Wikipedia!”

Publicat: 03 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Osmanovici o prezență discretă în lumea mondenă. Nici măcar nu am o pagină pe Wikipedia
Daniel Osmanovici este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține familia departe de ochii curioșilor.

Este extrem de carismatic și are succes în televiziune, însă Daniel Osmanovici este o prezență discretă în lumea mondenă. Fostul prezentator de știri de la Antena 1 are o biografie impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândru. Puțini sunt cei care știu cine este Daniel Osmanovici și de ce a fost numit „prezentatorul erou.” 

Daniel Osmanovici, apariții rare la evenimentele mondene

Multă lume se întrebă cine este Daniel Osmanovici, fostul prezentator al Observatorului de la Antena 1. Acesta și-a construit o carieră de succes în televiziune, însă traseul profesional a fost plin de provocări.

La vârsta de 42 de ani, Daniel Osmanovici se bucură de aprecierea publicului, iar proiectele sale umanitare i-au adus și mai multă celebritate. Cu toate că are nenumărate proiecte în televiziune și susține diferite cazuri sociale, acesta este extrem de discret când vine vorba de viața privată.

Daniel Osmanovici este căsătorit și are doi copii superbi. Prezentatorul a încercat mereu să țină familia departe de ochii curioșilor, afișându-se de puține ori în lumea mondenă. 

Cel supranumit „prezentatorul erou” datorită implicării sale în campanii umanitare se declară un bărbat împlinit și un tată norocos. Acesta este extrem de activ pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu urmăritorii săi peripeții din viața de familie.

„La începuturile mele de blogger mi-am spus #tataîncepător dar ulterior mi-am schimbat titulatura pentru că am zis că cei mici sunt mult mai mari. Puteam foarte bine să nu o schimb pentru că viața îmi dovedește constant că sunt începător.

Răbdarea și empatia cred că sunt printre cele mai importante lecții învățate și exersate. Deschiderea față de ceilalți și exprimarea sentimentelor liber este lecția pe care mi-o predă Radu în mod constant – „Tati, te iubesc cât inima mea!” sau îmbrățișările Teei care sunt „cu totul.” Cine are copii știe despre ce vorbesc.”, a mărturisit carismaticul prezentator.

În prezent, Daniel Osmanovici prezintă știrile la Prima Tv, dar se implică în continuare în proiecte umanitare impresionante.

De asemenea, colega lui de breaslă, prezentatoarea de știri Andreea Berecleanu, a susținut de-a lungul timpului diferite cazuri sociale, fiind susținătoarea unor campanii de ajutorare a celor nevoiași.

Ce spune prezentatorul tv despre proiectele sale caritabile

Dincolo de pasiunea pentru televiziune, Daniel Osmanovici iubește sportul, așa că în urmă cu câțiva ani a luat o decizie surprinzătoare. Acesta a hotărât să îmbine pasiunea sa pentru maratoanele sportive cu voluntariatul, iar rezultatele au fost peste așteptări.

De-a lungul timpului, prezentatorul a participat la competiții sportive, iar premiile obținute au fost donate. Acesta a organizat un maraton live și a lansat primul blog de parenting din România al unui bărbat. 

În cadrul unui interviu, Daniel Osmanovici a mărturisit care sunt motivele pentru care se implică în cazuri umanitare și participă frecvent la maratoane sportive.

„Alerg pentru cei care nu pot. Aici, categoria este foarte largă. Înseamnă oameni care au o problemă de sănătate, oameni care nu au posibilitatea din punct de vedere financiar să facă vreun sport, oameni care pot fi ajutaţi doar prin exemplul altora. Şi încerc să dau un exemplu, să mişc oamenii în aşa natură încât să se creeze un mesaj, să se creeze o energie, să se adune şi bani, la un moment dat, evident! E nevoie de ajutor şi dacă noi n-o facem, sigur nimeni n-o va face.”, a declarat prezentatorul de știri.

Cu toate acestea, Daniel Osmanovici este o prezență discretă la evenimentele mondene și își dorește să rămână cu aceeași modestie pe care a afișat-o mereu.

„Nici măcar nu am o pagină pe Wikipedia! Cred că orice zâmbet sau apreciere îmi va fi de ajuns, pentru că zic eu, e de ajuns. Nu cred că voi schimba ceva așa de puternic în istorie sau la nivel macro încât să fiu demn de așa ceva.”, a mai precizat acesta.

O prezență la fel de discretă în showbiz-ul autohton este și Octavia Geamănu, fosta colegă de la Antena 1. Aceasta are o viață privată surprinzătoare și își ține planul personal departe de lumina reflectoarelor.

Daniel Osmanovici este o prezență discretă la evenimentele mondene și își ține familia departe de ochii curioșilor. Prezentatorul de știri se implică în activități de voluntariat și este extrem de activ pe rețelele de socializare. 

Adauga un comentariu