Local

Daniel Pancu a demisionat de la Poli Iași

Publicat: 28 ian. 2021
Daniel Pancu a demisionat de la Poli Iași din cauza rezultatelor slabe a echipei
Daniel Pancu a demisionat de la Poli Iași din cauza rezultatelor slabe a echipei

Daniel Pancu, antrenor în ultimele luni la Poli Iași, a demisionat de la formaţia din dealul Copoului. Din cauza rezultatelor slabe ale clubului ieşean, Daniel Pancu a decis să rezilieze de comun acord contractul pe care acesta îl avea cu gruparea ieșeană.

„Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist”, a declarat președintele clubului ieșean, Ciprian Paraschiv.

Daniel Pancu: „Am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună“

Antrenorul formației ieșene a precizat că a încercat să facă tot posibilul pentru a avea rezultate bune la gruparea ieșeană și că regretă că nu a prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului „Emil Alexandrescu“.

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului «Emil Alexandrescu». Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus Daniel Pancu.

Comentarii
  • Opriți nu m ai cheltuiți banii indivizii nu sunt sportivi cheltue banii degeaba . Dățile salariu după merit performanță . Rușine poli Iași !!!

  • Pîi cum sâ nu cîștige uta la iași —se vede clar câ amețiți de așa ziși futbolișt parcâ îi invitau sî înscrie goluri pe arâdeni—-acum dupâ ce au dus echipa pe loc retrogradabil toți se dau bolnavi sau accidentați—-pâi cum se accidenteazâ dacâ nu joacâ sau joacâ ca figuranți nuai ca sâ primeascâ miile de euroi dea moaca—-

  • Bravo Pancone tata! Ai adus echipa exact acolo te pricepi mai bine, in zona rosie. Din pacate, daca ai fost un jucator mediocru, ca antrenor pot spune ca nu prea ai treaba cu aceasta meserie. Cea mai rusinoasa clasare in ultimele 7-8-9 sezoane, echipa cu cele mai multe goluri primite, echipa cu cele mai putine puncte realizate, fara nicio directie, fara NIMIC.

    Sa revina Adi Ambrosie ca asa bun/rau cum a fost el, macar pe la Iasi au mai calcat antrenori cu nume.

    Pacat, mare pacat ca ai fost antrenorul acestei echipe!

Adauga un comentariu