Local

Daniel Pancu, reacție după înfrângerea suferită de Poli Iași: „Sunt dezamăgit de ce am jucat în repriza a doua”

Publicat: 18 ian. 2021
Antrenorul Daniel Pancu susține că jucătorii de la Poli Iași sunt neplătiți din luna august 2020 și, cu atât mai mult, cu cât au reușit să elimine campioana CFR Cluj din Cupa României
Daniel Pancu

Poli Iași a pierdut dramatic meciul cu rivala locală, FC Botoșani, scor 0-1, iar antrenorul Daniel Pancu s-a declarat dezamăgit de jucătorii săi.

La finalul partidei, Pancu și-a criticat elevii pentru prestația din repriza secundă și a spus că Poli Iași nu merita nici măcar un egal, chiar dacă golul a venit în minutul 90.

„Sunt trist, foarte trist. Sunt dezamăgit de ce am jucat în repriza a doua. Pentru a câștiga un meci trebuie să câștigi dueluri, să fii bărbat. În această seară, jucătorii de la Botoșani au fost mai bărbați decât jucătorii de la Poli Iași.

Chiar dacă golul a căzut în minutul 90, nu știu dacă am fi meritat un punct. Au fost și cauze obiective, accidentări, Brănescu a prima dată titular după mult timp, Popa a avut crampe în ultimele 10 minute

Dar am fost dominați și nu meritam mai mult! Le prezint scuze fanilor, care suferă. E rușinos pentru mine ce s-a întâmplat în repriza a doua. Chiar dacă locul pe care suntem e rușinos, sunt puține puncte față de echipele de pe locurile 7-8. Nu renunțăm la luptă”, a spus Daniel Pancu la Look Sport.

„Vreau să felicit pe toţi jucătorii care au fost prezenţi azi la joc, pentru că n-au fost tocmai condiţii prielnice pentru fotbal. Cu -10 grade, cu un gazon foarte crescut în ianuarie, cu o minge care suna a ladă când o loveai. Foarte greu de jucat în condițiile astea şi Slavă Domnului că n-am avut niciun jucător accidentat.

Dinamo (n.r. următoarea adversară) e o echipă care îşi joacă în fiecare oră existenţa, dar asta nu-i împiedică pe dinamovişti, atunci când se prezintă la joc, să fie o echipă redutabilă. Ne aşteaptă un meci foarte important, jucăm pe teren propriu cu unul din numele mari ale fotbalului românesc şi trebuie să avem o evoluţie foarte bună pentru a câştiga”, Mihai Ciobanu, secundul lui Marius Croitoru la FC Botoșani

Adauga un comentariu