Actualitate

Daniel Zamfir anunţa o victorie uriaşă: Au cedat! Am învins!

Publicat: 04 mai 2020
Senatorul PSD Daniel Zamfir arată cu mâna
Senatorul PSD Daniel Zamfir

Senatorul PSD, Daniel Zamfir, susține că are informații conform cărora liberalii nu vor mai ataca la CCR noua variantă a Legii dării în plată. Zamfir arată că totul s-a produs la presiunea oamenilor, iar odată ce legea va fi promulgată de președinte, oamenii putea să-ți re-echilibreze contractele cu băncile.

”AU CEDAT!!! AM ÎNVINS!!!
După ce au votat împotriva Legii darii în plata, în urma devoalării ipocriziei fără margini şi nu un ultimul rând a presiunii oamenilor aflaţi un pragul ruinei, PNL a fost nevoit să renunţe la atacarea la CCR a Legii darii în plată! Chinul sutelor de mii de familii de romani se va încheia! Toţi cei care au credite în CHF sau în alte monede care s-au devalorizat cu mai mult de 52,6% faţă de momentul semnării contractului, vor putea acum să ceară re-echilibrarea contractelor, iar instanţele vor fi OBLIGATE să o facă! În aceeaşi situaţie sunt şi cei cu credite în lei, a căror rată a crescut cu mai mult de 50% ! Dreptatea a învins!
DAŢI SHARE!!!!”, scrie Daniel Zamfir.

Comentarii
  • De platit noi tot platim, luasem credit pe treijdeani. Ce am facut cu banii ? O curte mica unde boracul nu poate canta quinn, mamaia vine si ne scutura rufele locuind la noi de nu ma pot manifesta noaptea ca o hirsuta ce m-a facut, ca-s peretii subtiri si se aude. In rest numai de bine, ma uit la filme cu batai si joc leapsa cu carti.

Adauga un comentariu