Actualitate

Daniel Zamfir, despre audierea lui Florin Cîțu: „Simulacrul penibil nu interesează pe nimeni”

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniel Zamfir despre audierea lui Florin Cîțu Simulacrul penibil nu interesează pe nimeni
Senatorul PSD Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a declarat că Florin Cîțu a venit pentru procedură de neînvestiură a cabinetului.

„Suntem într-o procedură unică de la Revoluție până în prezent. Suntem într-o procedură de neînvestiură a cabinetului, nu de învestitură. Așadar, întrebările despre ce vrea să facă domnul ministru cred că sunt inutile, pentru că dumnealui nu vrea să continue la Ministerul Finanțelor. A anunțat public că dorește să fie neînvestit, ca atare, pentru că discutăm despre o procedură de neînvestitură, cred că e foarte important să ne spună domnul ministru ce a făcut în cele trei luni de zile cât a stat la Ministerul de Finanțe”, a spus Daniel Zamfir.

„Îmi permit să-i spun domnului ministru că domnia sa, dincolo de aroganța pe care o afișează în toată această expunere, este obligat să vină la orice comisie din Parlamentul României. Dacă comisia de Cultură îi solicită prezența ministrului de Finanțe, eu cred că domnia sa este obligat să dea curs invitației”, a adăugat el.

„Cred că e foarte important să profităm de prilejul pe care îl avem până acum și nu ne-a fost oferit în cadrul comisiilor parlamentare de la Senat, să lămurim niște aspecte de mare interes public în legătură cu: ce s-a întâmplat cu împrumuturile pe care domnia sa le-a contractat, de ce au fost atât de multe într-o perioadă atât de scurtă. Cred că astea sunt aspectele care interesează opinia publică altfel, simulacrul penibil la care asistăm astăzi, și anume neînvestitura, cred că nu interesează pe nimeni”, a mai spus Zamfir.

Adauga un comentariu