Actualitate

Daniela Crudu are iubit cu șase ani mai tânăr decât ea. Cine este bărbatul cu care fosta asistentă TV va avea un copil

Publicat: 25 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu are iubit cu șase ani mai tânăr decât ea. Cine este bărbatul cu care fosta asistentă TV va avea un copil
Daniela Crudu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Daniel, cei doi urmând să devină părinți peste șase luni

Cu toate că Daniela Crudu este în această relație de un an, nu se cunosc prea multe detalii despre noul ei iubit, cu care va avea un copil. Despre partenerul fostei asistente TV se știe doar că este un român stabilit în Suedia, țară în care s-a mutat și Cruduța. Din primele informații, Daniela Crudu este foarte fericită alături de noul bărbat din viața ei și se simte respectată de acesta.

Focoasa brunetă Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, a anunțat de curând că este însărcinată. Fosta asistentă TV este implicată într-o relație cu un bărbat român, stabilit în Suedia, însă a păstrat discreția în legătură cu identitatea acestuia. Tot ce a spus până acum este faptul că sunt împreună de un an.

Daniela Crudu are iubit mai tânăr decât ea

Însă, cu toate că a anunțat că este însărcinată, Daniela Crudu a evitat să dea detalii despre tatăl copilului. De un an, fosta asistentă de la „Un show păcătos” trăiește o poveste discretă de dragoste alături de un bărbat mai tânăr decât ea. Iubitul brunetei are 27 de ani și machedon, potrivit jurnaliștilor de la Spynews.

Și totuși, chiar dacă există o diferență de 6 ani între ei, vârsta nu a fost un impediment în relația lor. În presă au apărut deja primele imagini cu Daniela Crudu și iubitul ei. Cei doi au fost în mai multe vacanțe însă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online. Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a spus Daniela Crudu despre iubitul ei.

Cei doi urmează să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului

În imaginile publicate, cei doi apar foarte fericiți, iar zâmbetele lor parcă vorbesc de la sine, mai ales acum, în condițiile în care urmează să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului. Ei bine, nu a fost întotdeauna totul roz, căci aceleași surse au povestit că, la un moment dat, Daniela Crudu a vrut să se despartă de iubitul ei.

Chiar atunci, fosta asistentă TV a aflat că este însărcinată, așa că a lăsat deoparte toate tensiunile și neînțelegerile și s-a împăcat cu iubitul ei, Daniel. Mai mult decât atât, despre iubitul Danielei Crudu s-a aflat că nu este un bărbat potent financiar.

De altfel, aceleași surse au mărturisit că Daniela Crudu este cea care „ține casa”. De când s-a retras din televiziune, celebra brunetă și-a făcut cont pe Onlyfans, platformă destinată exclusiv adulților, acolo unde câștigă sume impresionante împreună cu sora ei.

Adauga un comentariu