Cancan

Daniela Crudu deja se gândește la al treilea copil! Fosta asistentă mai are o fată și urmează să nască un băiat

Publicat: 08 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Daniela Crudu deja se gândește la al treilea copil Fosta asistentă mai are o fată și urmează să nască un băiat
Daniela Crudu nu ar spune „nu” posibilității de a le mai face un frățior sau o surioară Daianei și lui Dominic

Daniela Crudu deja se gândește la al treilea copil, chiar dacă în prezent se pregătește să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta susține că nu vrea să se oprească aici și își mai dorește copii. În prezent, Daniela Crudu este mama unei fetițe, pe nume Daiana, care a venit pe lume anul trecut, în primăvară.

Însărcinată în cinci luni, Daniela Crudu abia așteaptă să devină mămică pentru a doua oară. În timp ce ea și iubitul ei o cresc și drag și atenție pe fetița lor, Daiana Maria, și se pregătesc pentru venirea pe lume a lui Dominic, fosta asistentă TV nu exclude posibilitatea ca în familia lor să apară și un al treilea micuț, potrivit KanalD2.

Daniela Crudu abia așteaptă să i se mărească familia

Fosta asistentă TV se poate declara o femeie împlinită, căci se bucură de o familie frumoasă și fericită alături de iubitul ei și de fetița pe care o au împreună, micuța Daiana Maria. Mai mult, vedeta este în prezent însărcinată în 5 luni, urmând să devină mămică pentru a doua oară peste puțin timp.

Deoarece a mai trecut o dată prin experiența maternității, Daniela Crudu a putut face chiar și o comparație între sarcini, mărturisind că, spre deosebire de perioada în care a avut-o în burtică pe Daiana, acum, sarcina cu Dominic este mult mai ușoară.

Vedeta nu se mai abține de la mâncare, dar nici nu mai este atât de speriată și de stresată ca prima dată. În ceea ce privește relația pe care o vor avea cei doi copii ai săi, Daniela Crudu este convinsă că băiețelul va fi mult mai cuminte decât sora lui mai mare. Fosta asistentă TV a recunoscut că fetița ei, Daiana Maria, are o personalitate extrem de puternică și, cu siguranță, va fi mai năzbâtioasă decât Dominic.

Daniela Crudu deja se gândește la al treilea copil

Deși încă nu și-a strâns în brațe cel de-al doilea copil, Daniela Crudu a făcut un anunț neașteptat. Vedeta, care va deveni mămică pentru a doua oară peste câteva luni, a dezvăluit că nu exclude posibilitatea ca familia lor să se mai mărească pe viitor.

Mai precis, fosta asistentă TV a mărturisit că s-a gândit deja și la al treilea copil, recunoscând că nu ar spune „nu” posibilității de a le mai face un frățior sau o surioară Daianei și lui Dominic.

„Reporter: Te-ai gândit și la al treilea copil?
Daniela Crudu: M-am gândit. De ce nu? Eu nu spun nu niciodată și de ce nu.
Reporter: Cum este a doua sarcină față de prima?
Daniela Crudu: În primul rând am poftă de mâncare ca lumea. În prima sarcină n-am mâncat mai deloc. Și acum mănânc și nu mă abțin de la absolut nimic și chiar vreau să ia copilul în greutate
bine. Nu vreau să am probleme. Acum nu mai sunt așa speriată, ca prima oară. Acum sunt mai relaxată.
Reporter: Cum crezi că o să fie Daiana ca soră mai mare?
Daniela Crudu: Este o nebunatică. Are personalitate foarte puternică și face numai ce vrea ea. Este o răsfățată, deci o să facă numai ce vrea ea și el o să fie mai cuminte”, a declarat Daniela Crudu.

Adauga un comentariu