International

Darya a născut la doar 13 ani după ce a rămas însărcinată cu un băiat de 10 ani. Acum așteaptă al doilea copil

Publicat: 02 apr. 2021
Darya Sudnishnikova alaturi de copilul ei intinsi in pat
Darya Sudnishnikova a ramas din nou insarcinata

Darya a născut la 13 ani și acum este din nou însărcinată. Când a născut primul copil, tânăra susținea că tatăl acestuia este un băiat de doar 10 ani.

Darya Sudnishnikova a ajuns celebra pe internet, unde a adunat peste un milion de urmăritori, după ce a dezvăluit prima sarcină.

Darya a născut la doar 13 ani și a ajuns celebra în toată lumea

Acum ceva timp, Darya a postat o imagine pe internet cu un test de sarcină și a precizat că este posibil să fie din nou însărcinată pentru a doua oară.

Tânăra a mărturisit prietenilor din mediul virtual că a fost plecată într-o vacanţă în Siberia pentru a-l vizita pe noul ei iubit, Paşa, din Samsara. Acolo ar fi întreținut relații intime  „ Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”, este mesajul fetei, care are acum 15 ani.

Darya a născut pentru prima dată la 13 ani, în luna august anul trecut, atunci când a pretins că tatăl biologic era un băiat de 10 ani pe nume Ivan. Tânăra a povestit în timp ce era însărcinată că adevărul este că a fost violată de un băiat de 15 ani, dar de frică nu a recunoscut la momentul acela. Oamenii legii străini încă fac cercetări în acest caz și ar fi prelevat deja o probă de ADN de la micuţa Emilia.

Darya câștigă bani grei din mediul online

Darya câștigă bani buni din promovările pe care le face în mediul online. Copila a insistat să păstreze bebelușul, la acea vreme, iar acum câștigă aproape 5.000 de lire sterline pe lună ca influencer pe rețelele sociale.

„ Am mai mulți bani ca niciodată. Îmi pot permite absolut totul pentru mine și pentru copilul meu”, a mărturisit adolescenta.

O copilă din Bacău a rămas însărcinată cu bunicul său

Un caz dramatic a avut loc în anul 2010 în Bacău. O copilă de doar 13 ani a fost violată de către bunicul ei și lăsat-o gravidă. Sarcina acelei copile ajunsese atunci la 5 luni, iar avortul nu a fost posibil.

În anul 2012 o minoră de 11 ani a intretinut relații intime cu un tânăr de 19 ani. Cei doi trăiau o “poveste de iubire”, iar tânăra era gravidă în opt săptămâni. Băiatul a fost arestat pe atunci pentru 29 de zile.

Darya Sudnishnikova a născut la 13 ani, iar acum si-a anuntat prietenii din mediul virtual ca ar putea fi din nou însărcinată.
Adauga un comentariu